Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha kiderülne, hogy az apád megcsalja édesanyádat?
Figyelt kérdés
Több, mint 30 éves házasságról van szó.2012. okt. 16. 09:28
21/25 anonim válasza:
Jobb lett volna,ha nem tudod meg.De megtudtad...elhiszem,h.bánt,nem tudod,h.szólj-e....jogosan felmerülő kérdések.Át kell gondolni...miért te legyél az,aki bánatot okoz az édesanyjának?Szólsz,szomorú lesz, az is lehet,h. elmegy,szétválik a család.Ezt akarod? Vagy még nagyobb feszültségben telnek a napjaitok.30 év...hosszú.Hidd el,anyud is érzi,csak nem beszél róla,h. baj van.Miért?mert egybe akarja tartani a családot, mert nem akar lépni.Megmondod neki,még szégyenleni is fogja előtted,h. nem lép ki ebből a kapcsolatból.Mert azt fogja érezni,h. erre reagálnia kell.Veszekedések otthon...ez kell?Nem tudod,h. éli meg..saját magát is hibáztathatja,h. ő nem adott meg mindent a férjének,azért lépett félre.Én biztos nem szólnék.Apunak lehet,h. megmondanám,h. tudok róla.Számoljon el ő a lelkiismeretével.Azt nem mondanám el neki,h. nem szólok anyunak.
22/25 anonim válasza:
Nálunk is ez volt,én akkor 23 éves voltam,mikor véletlenül rájöttünk a húgommal..addig tanakodtunk,míg anyu rájött,lebuktak,hát azóta pokol az életük,nem váltak el,de bár ne tudta volna meg soha..most 36 vagyok,azóta is megy ezen sokszor a cirkusz
23/25 anonim válasza:
15:54
akkor meg hallgass!
vagy fájdalmat okozol vagy hallgatsz és foglalkozol a saját életeddel!
Más lehetőséged nincs!
(megfenyegeted apádat, hogyha nem hagyja abba, kitálalsz anyudnak. Persze ha apádat ez kicsit se érdekli, akkor nem sokra mész vele...)
24/25 anonim válasza:
Hány éves vagy, együtt élsz-e még a szüleiddel? Velem is megtörtént ugyanez, de akkor még próbáltam menteni apámat, hogy biztosan csak félreértettem.. azóta már a nővel él és pokollá tette az életünket. Az is fontos, hogy vannak-e testvéreid, hány évesek, mennyire vagytok részesei egymás életének.
25/25 anonim válasza:
Semmit.
Te se tégy semmit.
Örülj neki, hogy nem téged csalnak éppen. Az még rosszabb érzés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!