Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennél, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha kiderülne, hogy az apád megcsalja édesanyádat?

Figyelt kérdés
Több, mint 30 éves házasságról van szó.

2012. okt. 16. 09:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
53%
A saját helyzetemből kiindulva örülnék neki és anyukámnak kerítenék egy új pasit.
2012. okt. 16. 12:04
 12/25 anonim ***** válasza:
71%

Természetesen megmondanám anyukámnak, aztán ő eldöntené mit lép. Szerintem joga van tudni, tökmindegy mi az oka...

Az én ismerősi körömben egyébként fordított helyzet volt, az anyuka tudomására jutott, hogy a lányát folyamatosan csalja a barátja. Anyuka nem szólt a lányának, hanem beszélt a csávóval, hogy ha szeretne együtt maradni a lányával, akkor dobja a másik csajt. Ezt kb. mindenki tudja, csak szerencsétlen csaj nem... :S Ez annyira megalázó...

Mivel én októl függetlenül nagyon elítélem a megcsalást, nagyon kiborulnék, ha a saját lányom vagy anyám elhallgatna ilyesmit előlem.

2012. okt. 16. 13:31
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer elém állt az Apukám, hogy a férjem kikezdett Anyámmal...

Elváltunk..Soha nem tudtam meg az igazat.

2012. okt. 16. 14:36
 14/25 anonim ***** válasza:
46%

Először is bizonyítani sem árt a dolgot magad felé, nehogy pofára ess a vádolgatásban.

Másrészt nem a gyerekek dolga, viszont nem szeretném, ha anyámat hülyének nézné apám.

Faterral letisztáznám, a dolgot, de csak akkor, ha az a családi kasszát, vagy jólétet fenyegetné.

2012. okt. 16. 15:28
 15/25 A kérdező kommentje:
Bizonyítékom van.
2012. okt. 16. 15:30
 16/25 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem az én (gyerek) dolga, ez az egész. Viszont nem nézem jó szemmel, hogy apám átvágja anyámat. Nem korrekt ez így. Könnyebb lenne, ha anyu elé állna és megmondaná. De sajnos ez nem ilyen egyszerű és biztosan nem fogja megmondani neki. :(
2012. okt. 16. 15:32
 17/25 anonim ***** válasza:
49%
De mi az, hogy nem a gyerek dolga? Szerintetek egy megcsalt/becsapott/megalázott nőnek nincs JOGA tudni róla, hogy mit művel a férje? Lesülne a képemről a bőr, ha végignézném ahogy apám anyám háta mögött félrekefélget!
2012. okt. 16. 15:37
 18/25 anonim ***** válasza:
Akkor meg szólj. miért tőlünk kérsz tanácsot?! Dönts egyedül és viseld a következményét!
2012. okt. 16. 15:52
 19/25 A kérdező kommentje:
ssx44 azért innen kérek tanácsot, mert kívülállóként nem mindenki gondolkozik ugyanúgy. Kíváncsi vagyok más hogyan cselekedne ebben a helyzetben. Ezért rágódok már egy ideje, mit, hogyan csináljak. Azért nem olyan egyszerű, csak úgy közölni édesanyámmal a dolgot, ezáltal óriási nagy fájdalmat okozni neki..
2012. okt. 16. 15:54
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem ebben a kérdésben fontos, hogy te magad hány éves vagy - vagy hát pontosabban milyen élettapasztalatokkal bírsz párkapcsolat, megcsalás témában, illetve, hogy mit tudsz a szüleid életfelfogásáról, illetve, hogy milyen a viszonyod hozzájuk. Szóval ez egy komplex kérdés.

Eszembe jut egy ismerős, akinek harminconéve volt egy felesége, huszonéve egy szeretője, pro forma a feleség nem tudott róla (na, ez az ami a valóságban meg kizárható, mert egyébként a fél kerület tudta, valószínűbb, hogy jobbnak tartotta nem tudni róla, hisz akkor nem is kell reagálnia). Ott is volt gyerek, tizen, majd huszonéves, gondolj bele, ha bilit borít aka "anyámnak joga van tudni" és ezért az anyját reagálási kényszerhelyzetbe hozza, és ellehetetleníti, hogy a család legalább baráti-gazdasági közösségként működhessen tovább...

Vagy hát tök közismert példa a Clinton-házaspár, ahol ugye megcsinálták a Monica-műbalhét a politikában, de azért a Clinton-házaspárról az egész USA tudja, hogy ők érdek-, és karrier-házasságban élnek, a házasságuk abból a szempontból tök jól működik, hogy elősegíti a boldogulásukat, karrierjüket, gyarapodásukat - a személyes boldogságot meg a kezdetek óta megtalálják máshol...

Szóval ahány család, annyiféle, nem lehet általánosítani, hogy a családban mit kell tenni, és mit nem, nincs általánosan "helyes"... ismerni meg valszeg te sokkal jobban ismered a saját családodat, mint mi a tiédet...

2012. okt. 16. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!