Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lehet e válás veszekedés nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet e válás veszekedés nélkül?

Figyelt kérdés

2012. okt. 12. 15:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem nagyon. hacsak már nem a legvégső utáni stádium, amikor már lezárták, dühöt sem éreznek és adott esetben mindkettőjüknek van más. ha valamelyikükben még maradtak rézelmek (a düh is az), akkor nehezen megy veszekedés nélkül
2012. okt. 12. 15:38
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Lehet, értelmes emberek meg tudják oldani.

Mi is megegyeztünk mindenben, elintéztük a szükséges dolgokat és a válás után is jó viszonyban maradtunk, mint ismerösök.

2012. okt. 12. 15:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Kicsit nehez elhinni, h van ilyen es senki reszerol nem megy a sardobalas...
2012. okt. 12. 15:55
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Ha mindketten normálisak, akkor létezik. Minket is hamar elválasztottak, mert mindenben megegyeztünk. A gyerekek nálam maradtak, de állandóan tartják a kapcsolatot az apjukkal. Sőt, én is tartom a kapcsolatot az anyósomékkal.
2012. okt. 12. 16:02
 5/11 anonim ***** válasza:
békésen váltunk, mindent letisztázva. Gyerekek nálam maradtak. Most kezdődik a veszekedés, a gyerekek nevelése miatt, és az anyagi dolgokon.
2012. okt. 13. 10:40
 6/11 anonim ***** válasza:
A válás abszolut normálisan zajlott, mindenben egyet értettünk. Jó kapcsolatot ápoltunk, a két gyerkőc akkor ment hozzá, amikor akart. Aztán eltelt két év, és nekem kialakulóban volt egy párkapcsolat. (Neki mindig volt valakije) Eldurrant az agya, és azóta egy senkiházi szemétláda vagyok, aki kiforgatta mindenéből, stb. Pedig annak idején ő kezdeményezte a válást, és minden osztozkodás úgy történt, ahogy ő szerette volna.
2012. okt. 14. 15:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Ritka esetben.
2012. okt. 15. 10:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Mi bekeben valtunk gyerek nelkul Igaz o nem akart valni fellebbezett de masodfokon elvalasztottak.

Nem volt semmink igy nem volt vita en nem mentem el mert nem birtam volna ki latni ot szenvedni miattam biztos nem csinaltam volna vegig ha latom akkor ot ott.De mas iranyba akartam elindulni es ahoz muszaly volt szetvalni.Soha nem haragudtam ra es o sem ram de faj a mai napig a dolog igy utolag baromsag volt elvalni es masfele massal elindulni az eletben.De a multon valtoztatni nem lehet.

Ennek mar 30 eve

2012. okt. 15. 15:37
 9/11 anonim válasza:

Ha már mindkét fél megtalálta az új párt és csak szabadulni akarnak egymástól. Persze ha van gyerek és pénz az biztos egy újabb ütközőpont.Jól meg kell gondolni érdemes-e elválni

mert visszaút az nincs!

2012. okt. 16. 15:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Hat pedig neha van visszaut. Mi a valas utan sok sok evvel ujra osszejottunk immar sok tapasztalattal es elrontott kapcsolattal a hatunk mogott.

Neha ha ket ember egymasnak van itelve megtalaljak egymast ujra.

2012. okt. 16. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!