Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családi probláma. Szerintetek?

Családi probláma. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Hárman vagyunk. Anyum, apum és én. A baj a következő: apum nagy horgász,éjjel nappal horgászna, ha csak teheti megy is, emiatt minket hanyagol, semmi férfi munkát nem végez el, csak mos és porszívózik. Anyum szeretné ha itthon lenne hétvégeken, és elmenne a család valahova, apum persze ezt a pénzhiányra fogja. Azt, hogy egyfolytában a folyóparton van, arra , hogy a házba nincs mit csinálni, és kell a friss levegő, számára ez a kikapcsolódás. Anyum persze hasonítgatja apumat a család többi férfi tagjához, akik szorgalmasabbak, többet dolgoznak és keresnek, és hétvégén a család mindig együtt van. Ha meg itthon van a család, akkor meg veszekedni szoktak, vagy belém kötnek, mit miért csinálok stbstb. Ma is arra ébredek, hogy vitatkoznak, mert apum most karácsonykor is menni akar horgászni,mert hát itthon nincs mit csinálni. Már nagyon sokszor elmondtam, hogy milyen hibákkal rendelkeznek, hogy apum tulságosan lusta és sokat halászik, s anyumnak hogy másokhoz hasonítgatja és sokat kritizálja. Ezek után par napig szent a béke de utánna kezdődik minden előről. Tanácsokat szeretnék kérni, mit lehetne tenni, nem szeretném ha elválnának, vagy különélnénk.
2011. dec. 26. 10:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem menjetek el vele egyszer horgászni. Ha látja, hogy az a cél, hogy együtt legyetek, talán máshogy áll a későbbiekben a dolgokhoz.

Ha nem akarja, hogy vele menjetek, akkor sajna nincs mit tenni, mert akkor nem a hobby a fontos, hanem az egyedüllét. Menekülés, mert nem igazán érzi otthon jól magát.

Próbáljátok meg. Ez is lehet közös program. A legtöbb tó partján el lehet lenni. visztek frizbit, labdát stb.

2011. dec. 26. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!