Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Férjem három évvel ezelőtt elveszítette az állását.Hibáján kívül történt,megszűnt a munkahelye.Azóta talált másikat,a gond az,hogy akkoriban elkezdett inni és sajnos úgy látom,hogy most is ezt teszi.Sofőrként dolgozik,így a hétköznapokon "mértékkel" iszik,hazajön délután és estig négy doboz sör simán lecsúszik,minden egyes nap,a hétvégékről már ne is beszéljünk,min. a duplája fogy.Szép lassan,alattomosan iszik,nem azonnali berúgásról van szó.Sutyiba csinálja az egészet,az üres dobozokat dugdossa,nem tudja,hogy minden nap pontosan számolom a mennyiséget.Állandóan kötekedik,semmi nem jó,amit csinálok,lassan tönkre megy a kapcsolatunk.Többször kértem,hogy fejezze ezt be,ha problémája van,akkor beszéljük meg,segíteni szeretnék,de semmi változás.Mostanra besokaltam.Nem szeretném így leélni a hátralévő életemet.Azt még elnézem,hogy mindenre egyedül maradok,de szinte már hozzám se tud szólni normálisan.Mi értelme van így?Semmi.Mennék,lenne hova,nagyon jól keresek,de állandóan azzal fenyegetőzik,hogy ha elmegyek,akkor nem hagyja annyiban és elpereli tőlem a gyerekeket.Tudja,hogy ha egy apa harcol a gyerekekért,akkor egyáltalán nem biztos,hogy anya kapja őket.Az ivást úgy csinálja,hogy kívülállók számára ne legyen látványos.Tulajdon képpen munka után hazajön és ki sem mozdul itthonról.Tudom azt bizonyítani,hogy iszik és emiatt szeretnék menni?Nem élném túl,ha akár csak az egyik gyerekemet elvennék tőlem.Akkor inkább kínlódok tovább.
2012. okt. 12. 08:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
es ennyire utal teged a ferjed hogy direkt keresztbe tenne neked ha el akarnal valni?
2012. okt. 12. 19:17
 12/13 A kérdező kommentje:
Nézd az alkohol csodákra képes!Az egész világra mérges ő.Plusszba hozzá jön,hogy a gyermekeiért bármire képes lenne.A kettőt kell összerakni.Mivel látja,hogy tűröm a hülyeségiet,így az összes fájdalmát rajtam tölti ki.És ezt most már nem hagyhatom.Hogy eddig miért hagytam?Hát mert szeretem őt,meg mert szerettem volna,ha a gyermekeim boldog családban nőnek fel.De ennek így kezd semmi értelme lenni,mert én meg lassan egy idegroncs leszek.
2012. okt. 13. 06:54
 13/13 anonim ***** válasza:
már bocsánat, de egy befolyásos család oszlopos tagja munkanélküli, majd sofőrként dolgozik? hogy van ez?
2012. nov. 2. 01:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!