Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez normális? Már egyre jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Már egyre jobban elfajul

Figyelt kérdés
Apám 52 éves nyugdíjban van napja nagy részét számítógép előtt tölti pc-s játékokkal játszva,nem főz nem takarít nem mosogat csak néha a ruhákat viszi ki a szárítóra a mosógépből de ezt ezekhez képest semminek tartom.továbbá ez már pedofilság?:néha szokott fogdosni vagy ilyeneket mondani:"kitágítom a s*gg*d" nyugdíjából anyámnak semmit nem ad és egész nap a gép előtt ül még a háztartásban sem segit inkább HÁTRÁLTAT mit gondoltok erről?
2009. aug. 6. 11:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%

Ja, hát persze, a törvények értelmében csak akkor segítenek, ha már megvolt a baj.

ÉLJEN MAGYARORSZÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

2009. aug. 6. 13:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
kitágítom a s*gg*d"?????????????????????? nem tudom, hány éves vagy, de sztem rúgd orrba. beteg szemétláda(már bocsi, de az)! a számítógépét meg szedd szét, mondd le a netet, játszon a porszívóval meg a mosogatószivaccsal a majom!
2009. aug. 6. 13:15
 13/19 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat de sajnos nem könnyű úgy kirúgni hogy csak kirugod oszt kész elmondanám a többi dolgot is csak sajnos nemtom hogy jó dolog e a többi részét leírni anyám persze tud róla de nem tud semmit csinálni
2009. aug. 6. 14:38
 14/19 anonim ***** válasza:
26%
"fenyegessétek" meg, hogy ha nem adja haza a nyugdíjt, akkor eltessékelitek.. vagy előtte még elvihetitek pl. kirándulni, hogy közelebb kerüljön hozzátok.
2009. aug. 6. 19:12
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"52 éves nyugdíjban van"

Már megbocsáss! Katonatiszt? Rendőr?

Mert akkor meglehetősen zsákutcában vagy.

Főleg, ha egy kisvárosban laktok.

Nem mer segíteni az iskola, nem mer segíteni senki.

Valaki itt azt a tanácsot kapta pár napja: tanulj olyan iskolá(k)ban, ami(k)hez kollégiumban/albérletben kell lakni, diploma után meg lépj le!

2009. aug. 6. 19:43
 16/19 A kérdező kommentje:
semmi gond igen volt katona és rendőr is kössz az eddigi tanácsokat
2009. aug. 6. 19:45
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Aszta!A gyámügyisek megvárják míg "kitágítja a se@ged"?És csak az után tesznek valamit?Utána meg élj azzal az élménnyel?Jesszusom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 6. 21:15
 18/19 A kérdező kommentje:
ja meg bocsi elfelejtettem fentebb közölni hogy ment mindenféle pereskedés a bíróságon törés zúzás veszekedés nem lehet tőle megszabadulni
2009. aug. 6. 22:39
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

52 évesen nyugdíjas? az szép!

Hát nem tudom, hogy te hány éves vagy, te szerintem mindenképp beteges amit csinál veled és amiket mond.

2009. aug. 7. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!