Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez normális? Már egyre jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Már egyre jobban elfajul

Figyelt kérdés
Apám 52 éves nyugdíjban van napja nagy részét számítógép előtt tölti pc-s játékokkal játszva,nem főz nem takarít nem mosogat csak néha a ruhákat viszi ki a szárítóra a mosógépből de ezt ezekhez képest semminek tartom.továbbá ez már pedofilság?:néha szokott fogdosni vagy ilyeneket mondani:"kitágítom a s*gg*d" nyugdíjából anyámnak semmit nem ad és egész nap a gép előtt ül még a háztartásban sem segit inkább HÁTRÁLTAT mit gondoltok erről?
2009. aug. 6. 11:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Kitágítom a segged???????? Ez beteg kérlekszépen.....
2009. aug. 6. 11:58
 2/19 anonim ***** válasza:
92%

et mondta, h kitágítja a seggged? Hány éves vagy?

Amúgy nem normális, hogy ezt csinálja, de sztem nem nagyon tudsz tenni ellene semmit.

2009. aug. 6. 11:59
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
Szerény véleményem szerint ez egy görény!
2009. aug. 6. 12:06
 4/19 anonim válasza:
93%
Ha ilyen apám lenne.... Hú. Inkább nem mondok semmi csúnyát. Szerintem azzal hogy egy férfi egésznap a gép előtt ül, és játszik, csak az értelmi szintjét mutatkoztassa meg. Az meg hogy lusta, legyen az Ő problémája, kíváncsi lennék, mire vinné nélkületek. Én (szerencsémre) nagyon szép családban nőttem fel. Anyám,apám takarított, sohasem volt ez, hogy egyik semmit nem csinál, a másik meg mindent. És hát, mit ne mondjak, édesapád ilyet mond a saját lányának... Nem tudom elképzelni, milyen az ilyen ember. Én 17éves vagyok, de ha apám ilyet szólna, elmennék innen ÖRÖKRE. De szerencsére én apámmal úgy játszok még mindíg mint 5évesen, soha,de SOHA nem mondott még semmi ilyet... Hogy lehetnek ilyen emberek... ? Saját lányát fogdossa? Nade, kérem..
2009. aug. 6. 12:20
 5/19 anonim ***** válasza:
92%
Ez hihetetlen, saját lányát molesztálja? Meg ilyeneket mond? Elképesztő! Nincs valaki mondjuk egy tesó akivel beszélni tudnál erről?
2009. aug. 6. 12:27
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Ilyet NEM mondhat egy szülő még viccből sem!Ha úgy érzed,hogy nem vagy biztonságban mindenképpen beszélj egy felnőttel.Anyukáddal szerintem ne mert ha elnézi apádnak,hogy egész nap a s@ggét mereszti akkor nem fordulna vele szembe!Nagynéni,nagybácsi vagy szomszéd aki tud segíteni!Ne vár meg,hogy egyik éjjel bemenjen a szobádba!Ezt büntetni kell!!!!
2009. aug. 6. 12:35
 7/19 A kérdező kommentje:
sziasztok meg fogtok lepődni nem vagyok lány fiu vagyok anyám már egyszer kihívta a gyámügyiseket és a gyermekvédelmisekhez is elmentünk de az utobbinál azt mondták csak akkor menjünk ha megvert stb
2009. aug. 6. 12:48
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjátok kirakni?
2009. aug. 6. 12:59
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerem a jogszabályt,hogy milyen cselekedettől mondják , hogy valaki pedofíl, de egyértelmű, hogy nem normális a fogdosás, és a beszólások. De erre te magad is rájöttél.

Ha van benned bátorság, anyádnak igenis mond el, és anyádnak, ha lenne vér a pucájában, kirakná a francba apádat.

Elképzelni sem tudom, mi a fenéért kell neki egy ilyen pasi, aki sem anyagilag, sem emberileg nem áll melletetek, És még molesztál is!!!

SZEMÉTRE VELE!!!!

De persze ez nem ilyen egyszerű. Aki szó nélkül eltart egy férfit, főz-mos-takarít rá, elnézi, hogy az anyagiakban nem segít, az a nő még akkor sem fog tenni semmit, ha a szeme előtt "tágítják ki a lánya seggét"

SAJNOS....

2009. aug. 6. 13:00
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ebben alul vannak telszámok, csak segít vki :S

2009. aug. 6. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!