Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogd be a pofad, mert elvagom a torkod ezzel a kessel! Ez eleg ok a valashoz vagy varjak, amig nem csak fenyeget?
Figyelt kérdés
Tegnap mondta ezt a ferjem. Fogalmam sincs, mi baja lehet. Elotte meg igy szerelmem, ugy szerelmem, aztan kert valamit (edesseg) es mondtam, nincs itthon olyan. Mondtam egyen valami mast. Erre jott ez a mondat. Nem gondolom, h a zacsko cukor miatt kattant be. Kulonben is elegge hirtelen haragu. Naponta elmondja, milyen hulye vagyok. De en mindig viccel utottem ezt el. De ez azert durva, nem? Kerdeztem, mi a baja, de nem szol semmit. Nagyon gondolkozom, hogy felnott 37 eves ertelmes nokent mennyit kell meg elturni. O 45 es 6 eve vagyunk hazasok.2012. okt. 10. 22:58
32/33 anonim válasza:
MINDENKÉPPEN MINÉL ELŐBB VÁLJ EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok nő esik ebbe a hibába, hogy várja várja hogy jóra forduljanak a dolgok vagy újra a régi legyen. Te ne ess bele ebbe a csapbába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!