Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogd be a pofad, mert elvagom a torkod ezzel a kessel! Ez eleg ok a valashoz vagy varjak, amig nem csak fenyeget?
minden a ferjem neven van, lehet, h nekem nincs is hitelem. Ezt is meg kell tudni.
Nem az a kerdes, h elvalok-e. Hanem, hogy mikor. Ertelmes, felnott embernek tartom magam. Otthon is egyedul eltem, nem esem ettol ketsegbe. De ez itt mas. Mert ha nem tudok kijonni ebbol a penzbol, haza kell mennem. De vajon kapok-e majd allast? Es ha nem, akkor abysmal nyugdijabol eljunk?
Szoval igen. Koszonom mindenkinek a valaszt. De sosem dontok elhamarkodottan. Alaposan elo kell kesziteni egy ilyen lepest.
Egyebkent a ferjem is magyar. Es gyerek nincs. Sajnos a korom miatt nekem mar nem is lesz.
Írta itt valaki, hogy a párunkat a hibáival együtt kell elfogadni és hogy szerinte tök normális egy-egy vita alkalmával ilyeneket egymás fejéhez vágni. Én viszont azt mondom, hogy komolyabb vita alkalmával is tiszteljük már annyira a másikat, hogy ha le is hordjuk a másikat, nem fenyegetjük meg egy életveszélyesen egy zacskó cukor miatt!
Nekem sosem fogja bemagyarázni senki, hogy természetes olyat mondani hirtelen felindulásból a páromnak, akit szeretek, akiben bízok és akit tisztelek, hogy "fogd be a pofád, elvágom a torkod, kifoglak nyírni, ha nem hagyod abba", ez is családon belüli erőszaknak minősül csak éppen még lelki terror, megfélemlítés formájában. Aki pedig önkontroll nélkül képes így kitörni, az szerintem csak idő kérdése és képes lesz annyira is elveszíteni az eszét, hogy cselekedjen is. Én ezt nem várnám meg.
Értem, hogy egy válás nem úgy megy, hogy egyik napról a másikra... szerintem itthon sem így működne ez, de azért minél gyakoribb ez, annál inkább sürgetném a dolgot.
Számomra egyetlen ilyen mondat a válás gondolatát indítaná el a fejemben (ahogy benned is ez történt, szerintem jogosan).
Hosszú távon már nem tudnék vele élni, rettegés lenne sok gondolatom, mikor lesz ennél rosszabb a helyzet. 6 év után ilyet mondani? Egy házasságban ilyet soha nem lenne szabad mondani.
Tökéletesen megértem, ha nem forró fejjel, hanem körültekintően megvizsgálod a lehetőségeket, hogyan tudsz kilépni ebből a házasságból, milyen lehetőségeid lesznek utána.
Sok erőt kívánok hozzá.
Egy másik hozzászóló, akinek természetes, hogy a házastársát lehülyézi akár naponta... Ha az ő házasságukba ez belefér... én nem tudnék így élni. A kölcsönös szeretet és tisztelet alapvető a házasságban, és aki nem tud uralkodni magán, az menjen el orvoshoz. Biztosan lehet ezen enyhíteni, kezeltetni. Borzasztó lehet így élni, hogy bármelyik percben megszégyenülve kell hallgatni a házastársnak a fröcsögő dühkitörést.
még mindig azt mondom, hogy előfordul ha egy kapcsolatban lehülyézi valaki a másikat... ez csak egy szó!
nem pofon, nem ütlegelés... túldramatizáljátok, túllihegitek a dolgokat. 10 éve élek BOLDOG házasságban! attól függetlenül, hogy NÉHA kicsúsznak olyan dolgok a számon, ami nem azt mondom, hogy jó dolog...de ha valaki szeret, akkor az tudja tolerálni a rossz pillanataimat is!
Kedves kérdező! én a helyedben megbeszélném vele...elmondanám, hogy nekem ez rosszul esett...és jó lenne, ha többet nem "bántana" még szóban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!