Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Fogd be a pofad, mert elvagom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogd be a pofad, mert elvagom a torkod ezzel a kessel! Ez eleg ok a valashoz vagy varjak, amig nem csak fenyeget?

Figyelt kérdés
Tegnap mondta ezt a ferjem. Fogalmam sincs, mi baja lehet. Elotte meg igy szerelmem, ugy szerelmem, aztan kert valamit (edesseg) es mondtam, nincs itthon olyan. Mondtam egyen valami mast. Erre jott ez a mondat. Nem gondolom, h a zacsko cukor miatt kattant be. Kulonben is elegge hirtelen haragu. Naponta elmondja, milyen hulye vagyok. De en mindig viccel utottem ezt el. De ez azert durva, nem? Kerdeztem, mi a baja, de nem szol semmit. Nagyon gondolkozom, hogy felnott 37 eves ertelmes nokent mennyit kell meg elturni. O 45 es 6 eve vagyunk hazasok.
2012. okt. 10. 22:58
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
19%

ne haragudjatok meg, de én is hirtelen haragú ember vagyok, akit ha felhúznak nagyon durva lesz...elsősorban verbálisan, de ha nem lenne elég kontrolom, testileg is az lennék... szóval én is mondtam már olyat férjemnek, hogy kinyírlak...meg hasonló dolgok...hirtelen felindulásból...

mégsem fosott be...tudja, hogy csak a düh beszél belőlem ilyen helyzetekben...

magyarán, neked ismerned kéne annyira a férjed, hogy tudd, hogy ez mennyire komoly kirohanás tőle..... ha úgy érzed, gondolod, hogy egy kicsit roggyant szegény és képes lenne ilyesmire...akkor pattanj le, amíg tudsz...

2012. okt. 11. 05:31
 12/33 anonim ***** válasza:
94%

"Gyerekek, itt ez az égő kanócú dinamit mellettem. Elmenjek mellőle, vagy várjam meg, míg lerobbantja a végtagjaimat?"

A kérdésed kissé átfogalmazva.

2012. okt. 11. 07:01
 13/33 anonim ***** válasza:
92%
Én biztos nem mernék mellette maradni, felnőtt ember ilyet viccből azért nem mondd.Ennyi idősen fel kellene fogni a szavak súlyát..23/N
2012. okt. 11. 07:36
 14/33 anonim ***** válasza:
89%
Ezek után semennyit ne tűrj. Csodálkozom, hogy eddig vele maradtál. Az sem normális, hogy minden nap lehülyéz, erre még nem gondoltál, hogy normális kapcsolatban még viccből sem hülyézzük a másikat? Komolyan kérdezed, hogy megvárd-e amíg nem csak fenyeget? Akkor már lehet, hogy nem tudsz menni, mert megöl. Lépj, de gyorsan! Gyerek van?
2012. okt. 11. 08:40
 15/33 anonim ***** válasza:
86%
Ott vagy még????
2012. okt. 11. 09:20
 16/33 anonim ***** válasza:
89%
Fogd a plazma tévét és fuss.
2012. okt. 11. 09:36
 17/33 anonim ***** válasza:
71%

Én már az elején változtattam volna ezen: agresszív emberrel nem jövök össze. Ennyi.

Ahogy tudsz menekülj, és ne hallgass arra a válaszolóra, aki szintúgy idegbeteg, sose tudhatod, hogy ki melyik fajta és mikor lesz belőle halál...

2012. okt. 11. 10:00
 18/33 anonim ***** válasza:
11%

kedves utolsó! netán rámcéloztál hogy idegbeteg? ha tudnál olvasni, láthatnád hogy azt írtam, hogy ha úgy ítéli meg a helyzetet...a férjét...akkor meneküljön amíg tud!

jaj de sok itt az álszent mimóza! mi az, hogy már az sem normális ha lehülyézi valaki a párját.... ugyan miért ne lenne lehülyézni, ha adott esetben az?? ugyan ki mondja, mondhatja meg hogy ez az abszolút normális, az meg már az abnormális...meg stb.. ráadásul egy jól működő párkapcsolatban az emberek TOLERÁLJÁK, ELFOGADJÁK a másik fél rossz tulajdonságait is! merthogy mindenkinek vannak! senki sem tökéletes!!! van, aki hirtelen haragú...akinek néha kicsúsznak ordenálé dolgok a száján idegességében...ÉÉÉÉÉSSSSS???? ez így önmagában még az ég világon semmit, de semmit nem jelent!!!!

2012. okt. 11. 10:34
 19/33 anonim ***** válasza:
21%

szerencsétlen férj...

nem is ismeritek, semmit nem tudtok róla...

de már gyakorlatilag gyilkosnak kiáltottátok ki, egyetlenegy mondat alapján...amit mégcsak nem is hallottatok a saját fületek által...

nah ez a gáz gyerekek...

2012. okt. 11. 10:38
 20/33 A kérdező kommentje:

Igen. Meg itt vagyok. Es nem a Tv a legnagyobb problema. Ugysem nezem. Csak mondtam, h tavaly koltoztunk es vadi uj minden. Nem biztos, h szeretnem neki hagyni. Bar valas eseten, neki is koltozni kell, mert ezt a lakast nem birja majd tovabb fizetni.

Azok, akik az azonnali lelepest tanacsoltak, gondoljanak bele, h too egyedul vagyok. Lakast kell szereznem. Ehhez megfelelo credit kell. Mivel!

2012. okt. 11. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!