Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon gáz az, ha kideríti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz az, ha kideríti a leendő volt férjem, hogy pszichiáterhez járok?

Figyelt kérdés
válófélben vagyok és gyerekelhelyezési per van, ő arra megy rá, kiidegeljen és így veszítsem el a kisgyereket, hogy összeroppanok. Sajnos, kell a segítség. Ha kiderül a bíróságon hogy szakemberhez járok, gyógyszert szedek (rivotrol) nem veszítem el a gyereket? Amúgy a rivotrol gyenge gyógyszer, ugye?

2012. okt. 9. 07:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Helyesbitek pszichiátered.Utolsó voltam
2012. okt. 9. 12:53
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz orvoshoz járni? Annyira nem szeretem ezt a hozzáállást, sokszor ezért nem keresnek segítséget azok se, akiknek szüksége lenne rá.
2012. okt. 9. 18:07
 13/22 anonim ***** válasza:
57%

"Sőt jó is lenne ha te magad kérnél szakvéleményt és bemutatnád a bíróságon,igy az exed eldugulhatna."

Ez nem teljesen így van. Igen mindenki hozhat magáról tucatnyi saját doki által írt szakvéleményt. DE! a bíróság nem kötelező ezeket elfogdania. Ha a bíróság megalapozotnak tartja, akkor ő maga rendel ki egy független szakértőt.

A bíróságok eleve nem szeretik ha a felek tucatszámra aják be az ilyen olyan szakvéleméyneket! hisz ilyet bárki kérhet, pláne ha még adok is neki 10.000 ft-ot akkor összeállíja, hogy milyen tökéletes anya vagyok.

2012. okt. 9. 19:17
 14/22 anonim ***** válasza:
58%
Persze ha az apa járna ilyen helyekre, akkor semmi esélye nem lenne. :(
2012. okt. 10. 00:01
 15/22 anonim ***** válasza:
Aki kisgyerekkel válik és azt mondja nem viselik meg a dolgok,vagy nincs egy kis depressziója az vagy hazudik,vagy tényleg igen ritka. Egy sima depresszio miatt nem veszi el tőled a gyereket senki,hacsak nem vagy különösebben labilis(öngyilkos gondolatok,esetleg kisérletek,vagy nem veszélyezteted a gyereket,esetleg saját vagy más testi épségét) ide tartozik még a skizofrénia is,és egyé sulyosabb személyiségzavarok.Viszont a rivotrilra nagyon rá lehet szokni,kérj mást vagy probald megoldani nelkule majd a dolgokat,folymatosan csökkenteni,persze orovosi felugyelet mellett.
2012. okt. 17. 09:04
 16/22 anonim ***** válasza:
8%
Őszintén remélem, hogy elveszik. Pszichiátriai eset ne neveljen gyereket!
2012. okt. 17. 11:37
 17/22 anonim ***** válasza:
71%
Én meg öszintén remélem, hogy annak veszik el a gyerekét aki öszintén reméli ezt...Hihetetlenül rosszindulatú emberek vannak. Ezért kár volt leülni a gép elé!
2012. okt. 17. 11:54
 18/22 anonim ***** válasza:
29%

Persze, kedves utolsó, egy lelkileg rokkant ember tegyen azzá még egy kisgyereket is. Nem ok nélkül szedetik vele azt az erős gyógyszert, ha azt sem tudja, milyen erősségű. Ilyenről felvilágosítást ad az orvos, aki felírja. De ha valaki csak beszedi, mindegy, mi az, arról már megvan a véleményem.

És ahogy írta valaki, privátban olyan módon nyilatkozik, hogy kérdéses az épelméjűsége.

Persze tudom, kerüljön mindig a gyerek az anyjához, tök mindegy, hogy emberileg teljesen alkalmatlan rá. Sajnos ezt sokan így gondolják a bírók közül is, ezért történhet meg, hogy olyan anyák visszakapják a gyereküket, akik napokra étlen-szomjan hagyják a kicsi gyerekeiket felügyelet nélkül...

2012. okt. 17. 12:27
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

utolsó: rivotril szedése mellett lehet gyermeket nevelni, lehet munkába járni, pénzt keresni és élni!

Nem tudjuk a tényleges történetet, a kérdező pár sorából nem derül ki, hogy mi is jár a fejében. De ennek kiderítése nem is a mi feladatunk.

Én csupán azt mondom, hogy ne ítélkezzünk...és ha segíteni nem tudunk, akkor legalább az "akasztására" ne készüljünk.

Van a környezetemben olyan ember aki ezt a gyógyszert szedi , diplomás - tanár, gyermeket nevel, ellátja az otthoni teendőit, kifogástalanul elvégzi a munkahelyi feladatait.

2012. okt. 17. 13:13
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
18-as: és szerinted az olyan apa alkalmasabb a gyereknevelésre, aki épp arra játszik, hogy a volt pájra összeomoljon és kikészítse?
2012. okt. 17. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!