Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye elvenni tőlem a kicsit?
Nyugodj meg,nem lesz baj!!!
A volt férjed csak azért csinálja ezt,mert tudja,hogy a gyermeked (de hiszen melyik anyának nem az) a gyengepontod.
Ki akar készíteni idegileg,azért,hogy a bíróságon egy megtört nőt lássanak./Tapasztalat :( /
De légy erős a fiadért és magadért!Próbálj megnyugodni!Tudom,hogy nehéz,de magatokért tedd.
Ha feszült vagy és félsz a gyerkőc megérzi és ő is nyugtalan lesz.Azt pedig gondolom,Te sem szeretnéd.
Hidd el,nincs az a józan ítélőképességű bíró aki a volt férjednél helyezné el a picit!
Ha Neked úgy könnyebb,és szeretnél róla beszélgetni,akkor nyugodtan írj.
Eszembe jutott még valami,mivel írtad,hogy az apa még igénybe veszi a kedvezményeket (gondolom adó,stb.),így kicsit meg lehetne szivatni.Bár ha jól sejtem az írásod alapján,akkor Te nem vagy az a szemétkedőstípus.Bejelenthetnéd az apehnél.Ott örülnek az ilyen eseteknek.
Kitartást és sok lelkierőt kívánok Neked!A picit pedig öleld meg helyettünk is!De olyan szuper nagy ölelés legyen ám amiből árad a szeretet és a nyugalom!:)
Ha az édesapa is harcol a gyermekért akkor az esélyek, az indulás pillanatában 50-50%.
Úgyanis nem ítélnek automatikusan gyermeket az édesanyának!!!
Azonban a te esetedben szerintem is csak fenyegetőzés az apa viselkedése. Ha tényleg nevelni akarná a gyereket, akkor pénzzel és az idejével is a gyermekét segíteni.
Szerintem sem aggódjál...de ne is vedd félvállról az apa fenyegetőzését. Minden tárgyaláson jelenj meg, és folyamatosan bizonyítsad, hogy az apa nem foglalkozik a gyermekével. Te pedig neveld a kicsit úgy, ahogy születésétől tetted!
Nem olvastam el a válaszokat, de én is válófélben vagyok, autista gyermekkel.
Nálunk az apuka ripszropsz belátta, hogy az égvilágon semmit nem tudna kezdeni a gyerekkel. Nem tudom, hogy az együttélésetek alatt mennyit foglalkozott vele, de azért egy autit nevelni a mindennapokban nem egyszerű feladat, aki nem csinálja évek óta, annak bizony beletörik a bicskája napokon belül - ráadásul esélyes, hogy most jön még a neheze, 4-5 éves kor között szokott előjönni egy sereg probléma. Gyanítom, hogy válás esetén kirendelnek egy pszichiáter szakértőt is, aki el fogja tudni mondani ezeket.
Arról nem beszélve, hogy auti gyerek mellett apuka sem tudna teljes állásban dolgozni, nem véletlenül van a meghosszabbított GYES. Neked még gondolom anyukád is besegít.
Szóval én amondó vagyok, hogy ha a bíróság nem is rendel ki pszichiáter szakértőt, akkor te kérd ezt, hiszen a gyermek helyzete speciális, különleges elbánást igényel. (Pl. megnézném, hogy apuka mennyire tájékozott vizuális napirend és egyéb autizmus-specifikus fejlesztés ügyében...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!