Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha válásra kerülne a sor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha válásra kerülne a sor?

Figyelt kérdés

Akkor kivel maradhatna a 6 hónapos babám?

Van egy férjem, neki egy lakása- az Ő nevén is van, még a házasság előtt vette, itt élünk. Nekem semmim.

Kinek ítélik a babát, ha én -úgy néz ki- nem tudom biztosítani a lakhatást? Szülőknél nem lakhatnánk, nem részletezem..

2012. szept. 7. 13:10
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem neked. 3éves kor alatt általában mindig az anyának ítélik a gyereket, mert az anyára nagyobb a gyerek szüksége. Anyaotthonban, albérletben, kiadó szobában tudnátok lakni? Esetleg barátnőnél? Csak kirívó esetben nem az anyának ítélik. (pl kűbítóószerfüggő, alkesz...)
2012. szept. 7. 13:15
 2/8 A kérdező kommentje:
nem tudom milyen opció jöhetne szóba, a lakhatást illetően. Én egyetemre járok (levelező), és csak gyest kapok, mert pár nap híján kicsúsztam a gyedből.....
2012. szept. 7. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:
40%
és ha neked is ítélik, miből fogod eltartani? és hogy oldod meg a lakhatást????
2012. szept. 7. 13:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Anyaotthonban, családsegítőnél adnak tanácsot, ha barátnő sem jöhet szóba. Apa fizetni fog gyerektartást, te meg gondolom majd beadod bölcsibe a babád és el tudsz menni dolgozni, suliba meg halassz egy évet, majd olytatod, hogyha rendeződnek a dolgok. Most a baba érdekei a fontosak. A férjed sem akarna rosszat szerintem, hogyha a gyerekéről van szó. Szerintem neki is be kell látnia azt, hogy fél éves gyereknek az anyja mellett a helye. Minden megoldható. 1.voltam
2012. szept. 7. 13:20
 5/8 A kérdező kommentje:
igen, ez jöhet szóba: bölcsi, munka.
2012. szept. 7. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Na ja, ez elég egyértelmű :-))

Először beszélj a védőnővel, aztán családsegítő és önkormányzat. Az önkormányzatoknál vannak különböző helyi támogatások, ezek általában egyszeri összegek, de nyilván jól jön.

2012. szept. 7. 13:38
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket. Egyenlőre még nem tartunk ott, csak ha úgy alakulna..
2012. szept. 7. 13:40
 8/8 Gbariella1975 ***** válasza:
Kedves Kérdező! Mivel kicsi még picurkátok, és csak magamból indulok ki, meglehet, hogy szülés utáni depresszió kerített hatalmába. Amiről senki nem tehet. A beszélgetést nagyon jó ötletnek tartom, ülj le vele, őszintén mond el neki mit érzel, milyen jó lenne, ha gyengéd lenne veled, nőnek érezhetnéd magad mellette, de ugyanúgy hallgasd te is végig. Adj egy kis időt magatoknak. Ha pedig mégsem sikerül, és még mindig a váláson gondolkodol, picike még ahhoz a baba, hogy tőled elvegyék, ahhoz tényleg olyan anyának kellene lenni aki iszik, kábítószerezik, stb. Sok erőt kívánok Neked, és remélem helyre tudjátok hozni a dolgokat.
2012. szept. 8. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!