Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Muszaly belegyeznem a dns...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszaly belegyeznem a dns vizsgalatba?

Figyelt kérdés

Amikor a 6. honapban voltam a parom elhagyott egy masik no miatt. Es mindenkinek azt mondta hogy nem is tole vagyok terhes. Persze csak a hatam mogott. Az uj kedvesetol tudtam meg, mert felhivott es mondta hogy szegyeljem magam stb...

Meglepodttem ahogy o is a valaszaimon, es vegulis athivott haza ert a parom es szepen tisztaztuk a helyzetett, a szemembe mondta hogy nem az ove a gyerek es ne zaklassam oket.

Kesobb a lany kidobta es most 3 honapos fiam es a parom latni akarja es a nevere venni meg apasagi vizsgalatott.

Muszaly belegyeznem, megcsak a neven sincs a kisfiu

2012. szept. 3. 21:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
37%
Végül is ő mondta, hogy nem kell neki a gyerek.
2012. szept. 3. 23:02
 12/21 anonim ***** válasza:
22%

Hosszabb és idegőrlöbb a procedúra amire készülsz, minthogy belemenj a dns vizsgálatba és utána megtárgyaljátok az illetékesekkel a további teendőket. A gyereknek joga van ahhoz hogy tudja ki az apja és láthassa is őt. Hiszen a picinek szüksége van egy apára is.

A gyerektartás pedig nem neked jár. A láthatást ha megtiltod neki és kizárod a lakásból meg hasonlók, akkor annyira bepöccenhet a tag, hogy annak baromi súlyos következményei is tudnak lenni.

2012. szept. 4. 07:36
 13/21 A kérdező kommentje:

Mostanaban teljesen megvaltozott, kifordult magabol,

mar nem ugyan az az ember akit annak idejen megismertem.

Most is csak unatkozik, de amint lesz valakilye biztos vagyok benne hogy nem fogja erdekelni a gyereke.

Amikor azt mondta nem az o gyereke es nezaklassam es kidobott akkor megmondtam neki hogy jo legyen ahogy akarja felejtsuk el egymast orokre. En allom a szavam.

2012. szept. 4. 08:06
 14/21 anonim ***** válasza:
Az ,tényleg durva ha nem is akarod a gyermekkel kihasználni és még is meg akar hurcolni. más lenne a helyzet ha vissza akarnál élni azzal, hogy esetleg szereti a gyermeket és abból akrsz megélni. mert sajnos van olyan is, hogy házasságon kívül fogan és a nő kihasználja, hogy a férje mit sem selyt. Mjad válik , de közben a szerencsétlen férj, nem tudja , hogy miért alázzák egy ügyvéddel meg. ilyen esetben az ügyvéd tényleg pénzkidobás, másrészt, panasznapon elmondják mi a teendő.
2012. szept. 4. 15:20
 15/21 omba ***** válasza:
50%

Paiskámnak elment már ez a hajó, ő nem kezdeményezhet semmiféle vizsgálatot.

Azt meg főleg nem, hogy beengedd a lakásodba!!!

Úgy kb a 4. hónap táján nyilatkozhatott volna, hogy ő az apa.

Te ne csinálj semmit, csak bánj vele, ahogy gondolod, ő meg nem tud mit lépni.

Ennyi erővel én is jelentkezhetnék, hogy ÉN vagyok az apa - és még további 3,5 milliárd férfi is!

2012. szept. 5. 22:10
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
a dns vizsgálatra a 14+1 éves koráig van lehetősége, de bármikor. amugy meg alkotmányos joga tudni a gyermeknek a vérszerinti apaságot ill a férfinak a vérszerintiséget.
2012. szept. 6. 15:52
 17/21 omba ***** válasza:

Se a régi, se az új alkotmány nem ír ilyet.

Van egy régi történet a rádióban 2-3 évente előkerül, az asszonynak volt férje, igaz válófélben, teherbe esett egy férfitől, megszülte a gyereket, - akit nyilván a férj nevén anyakönyveztek.

A házasság helyrejött, a vér szerinti apa meg akart volna valami kapcsolatot a gyerekéhez, de minden jogi fórunom, minden szinten elhajtották, a végén, mert az óvodában leskelődőt a szerencsétlen, hogy legalább lás, a rendőrökkel vitették el.

Ez van.

2012. szept. 7. 12:36
 18/21 anonim ***** válasza:
van ilyen, egyértelműen. az apának kellett volna kezdeményeznie a dns vizsgálatot. de mivel a gyermek nem őt tekintette az apjának és a nő sem akarta agyermek életét föl dúlni, gondolom ezért volt ez. azért durva lenne ha egy gyermekkel egyik nap csak közlik, hogy nem ő az apukád, ha nem más. szóval azért jó, ha a házasság alatt is ha a nő esetleg egy roszz pillanatban terhes lessz mástól, és esetleg meghúzza magát, mert ugyan is nem nagyon fog kiderülni . akkor van gond ha még vergődik is és vissz a él a gyermekkel a férjével szemben.szóval egy gyermeknek csecsemő korában jó ha meg van az apja, majd ő is neveli föl.
2012. szept. 7. 15:18
 19/21 anonim ***** válasza:
Fontos kérdésem lenne az ügy szempontjából. Most kinek a nevén van a baba, a tiéden?? Ki van megnevezve apaként a gyámügyön??? Mi van a születési anyakönyvi kivonatában?? Mert ha ott te megnevezted őt, akkor a gyámügy indít ellene a gyerek nevében apasági vizsgálatot. Akkor köteleznek mindkettőtöket a dns vizsgálatra. Én ezen már túl vagyok úgyhogy hidd el tapasztalatból beszélek!!! Ha az övé lesz, neki kell fizetnie a 300 ezer Ft-os költséget + megállapítják a gyerektartást, majd a láthatást is, aztán nyilatkoztok mindketten, hogy kinek a nevét viselje. Hidd el ez így van!!! Az én lányom két éves múlt, és még mindig nincs meg az anyakönyvije, mert ezeken a procedúrákon mentem keresztül az eltelt időben, amikor pedig a kisbabás életet kellene élvezni. Folyton a gyámügyre és a bíróságra járok!!! Fél éve látogatja az apja, amiben sajnos semmi köszönet nincsen. Már azt is megbántam, hogy megneveztem ki az apja!!
2012. szept. 9. 15:22
 20/21 anonim ***** válasza:
nem lenne egyszerűbb dns nélkül is . a bíróságon vagy a gyámügyön megbeszélni ezt. ha mindketten hivatalosan eldöntitek ki kicsodálya a gyermeknek, akkor le van tisztázva. nem kell dns és egyebek.
2012. szept. 9. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!