Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Muszaly belegyeznem a dns...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszaly belegyeznem a dns vizsgalatba?

Figyelt kérdés

Amikor a 6. honapban voltam a parom elhagyott egy masik no miatt. Es mindenkinek azt mondta hogy nem is tole vagyok terhes. Persze csak a hatam mogott. Az uj kedvesetol tudtam meg, mert felhivott es mondta hogy szegyeljem magam stb...

Meglepodttem ahogy o is a valaszaimon, es vegulis athivott haza ert a parom es szepen tisztaztuk a helyzetett, a szemembe mondta hogy nem az ove a gyerek es ne zaklassam oket.

Kesobb a lany kidobta es most 3 honapos fiam es a parom latni akarja es a nevere venni meg apasagi vizsgalatott.

Muszaly belegyeznem, megcsak a neven sincs a kisfiu

2012. szept. 3. 21:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
38%
Maradjunk annyiban, hogy "illene". Gondolj a gyerekre is, akár milyen ember is jár neki az apja...
2012. szept. 3. 21:57
 2/21 anonim ***** válasza:
81%

Na, megjelent a buggyant apuka, aki szerint más csinálta helyette a gyerekeket. Ne foglalkozz vele, kérdező!

A kérdésedre: igen, kötelezhetnek a vizsgálatra. Akármi történt, te is tudod, hogy ő az apa, sajnos bele kell menned.

2012. szept. 3. 22:02
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem, nem csaltam meg! De amikor a legnagyobb szuksegem lett volna ra, elhagyott es megalazott. Nem erdemeltam ilet 8 ev utan. En annyi mindenben tamogadtam, mindig melette voltam.
2012. szept. 3. 22:03
 4/21 A kérdező kommentje:
De meg akkor ha nem vagyunk hazasok? Az exbaratno es egy szomszed is tanuskodna, hogy szoban kijelentette hogy nem kell neki agyerek es nem o az apja.
2012. szept. 3. 22:07
 5/21 anonim ***** válasza:
73%
Én sohasem fogadnám vissza,nagyon késő bánat!
2012. szept. 3. 22:09
 6/21 anonim ***** válasza:
62%
Megértem az érzéseidet, de a hatóságnak az a fontos, hogy a picinek joga van az apjához, akármilyen is. Meg fogják ítélni a gyerektartás összegét és láthatási joga is lesz. Három éves koráig lehet, hogy nem viheti el, de utána igen.
2012. szept. 3. 22:10
 7/21 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell gyerek tartas. Kotelezhetnek hogy bengedjem a lakasomba??? Mert nem fogom! Nem is tehetnem, mert amikor terhesen kidobott vissza kelett koltoznom a szuleimhez es edesapam tutti nem engedi be a hazaba. Lassan jon a hoged eso,ho es biztos nem fogja olyan idoben kivinni a babat, meg csak az kene.
2012. szept. 3. 22:14
 8/21 anonim ***** válasza:
74%
A gyermektartásról nem mondhatsz le, mert az nem neked jár, hanem a picinek. Ha nincs rá szükség, gyűjtögesd egy bankszámlán, jól jön majd ha önálló életet kezd a most még pici. Ha a lakásban nem megoldható a láthatás, akkor kijelölnek egy helyet, akár a gyámhivatalban, ahol az apa találkozhat a kicsivel. Nem lesz jó kifogás a rossz idő, sem semmi más. Durva dolog, de nem tudsz tenni ellene.
2012. szept. 3. 22:18
 9/21 A kérdező kommentje:

Ez felhaborito hogy igy katszatnak emberekkel, es az elmult fel ev amikor sehol se volt??? Amikor utcara tett???? Ha nincsenek szuleim anyaotthonba menjek miatta vagy az utcara?? Es most unatkozik mert jelenleg egyedul van es babazna.

Ugyvedhez dordulok addig huzzom ameddig csak lehet, hatha becsajozik es megint elfelejt minket egy idore talan orokre.

Koszonom a valaszokat

2012. szept. 3. 22:24
 10/21 anonim ***** válasza:
62%
Te tudod, biztos találsz is ügyvédet aki elfogadja az ügyedet, de sok értelme nincs, felesleges pénzkidobás. Tudod, még börtönben levő alakoknak sem veszik el a gyermekükkel való kapcsolattartás jogát. Drukkolok neked, hogy a kisfiad felnőve ne az apjára hasonlítson majd.
2012. szept. 3. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!