Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok a testvéreteknek, hogy csalja/csalta a férje/felesége?
Köszönöm a válaszokat,mindenkinek ment a zöld kezecske.Nem értem miért lettek sokan lepontozva azért mert más a véleménye...Na mindegy hagyjuk ezt!
Nem rólam és a testvéremről van szó,hanem a párom tesójáról és feleségéről.Szinte az egész falu tudja már csak szerencsétlen sógorom nem.A párom elakarja neki mondani,de én azt mondtam ne avatkozzon bele.Eddig nem mondott semmit,de nem tudom meddig bírja ki.Elég nehéz és kellemetlen ez a téma mindenkinek... Kíváncsi voltam mások véleményére is,még egyszer köszönöm mindenkinek!
nem. úgyis kibékülnek, és te "keverted" meg a szart... :(
hagyd ki a fölös bonyodalmat az életedből. ha már csalja az egyik a másikat, úgyis szétmennek.
sőt, akiről tudod, h hunyó, ő fog "vallani", talán még mielőtt Te megtennéd.
el természetesen...bár nekünk olyan a viszonyunk a hugommal, hogy tudjuk, sose hazudnánk a másiknak...semmiben, nem hogy ebben...ergo nem lenne szarkeverés...szerintem ez a két testvér kapcsolatátol függ
24L
Én azt gondolom, hogy azok, akik most azt írták, hogy: "Nem, dehogy." meg "Semmi közöd hozzá.", "Ne keverd a szart!".
Valószínűleg voltak, vannak, vagy akarnak lenni ilyen szituációban mint megcsaló fél.
Ellenkező esetben (ha Őket csalnák meg) egyértelműen és azonnal akarnák tudni, mert "Az milyen már? Mekkora szemétség."
Ilyen esetben bele kell gondolnod, hogy Te minek örülnél a megcsalt fél helyében és tedd azt!
Azzal értek leginkább egyet, aki azt mondta, hogy beszélj a megcsalóval, adj neki esélyt, hogy otthon elmondja!
Aztán, ha rövid időn belül nem teszi meg akkor mondjátok el Ti!
Sajnos, ha "megfelelően" dörzsölt az illető próbálkozhat ellenlépésekkel, de ezzel csak rontani fog a saját helyzetén.
ha csalta, de már nem , és nem iparszerű a tevékenysége, akkor adj még egy esélyt a házasságuk egyenesbe kerülésének.
meg az is érdekes lehet, hogy miért történt, mert a férfiak többsége nem úgy megy el reggel otthonról, hogy na ma aztán csakazértis félrekúrok, mindegy kivel csak legyen meg...nem.
15/19: Sose jutna eszembe csalni, ennek ellenére nem várom el senkitől, hogy gyanúba keverje a páromat. Arra pedig, hogy miért nem mondanám el a testvéremnek, ha csalják, már válaszoltam és tapasztalatból beszéltem.
Másképp vagyunk bekötve, ennyi az egész. Azt mondjuk jó ötletnek tartom, hogy ha olyan vele a viszony, akkor lehetne beszélni a megcsaló fejével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!