Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Párom elhagy pocakosan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom elhagy pocakosan, másfél éves gyerekkel! Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Még mielőtt bárki sajnálna, vagy megvetne vagy bármi..nem kell!Teljesen jól vagyok, köszönöm, szinte vártam már ezt..kedves párom kitalálta, hogy elég volt a kötöttségeből és lelép..(36 éves)

Szóval nem ez a lényeg.

A kérdéseim.

Hova mikor hogyan kezdjem el a gyerektartási eljárást?Hova kell mennem?Budapesti vagyok egyébként, 9. kerületben lakom.(igen pénzéhes vagyok, mivel nincs hova mennem és albérletben vagyunk, amit egyedül csak akkor tudok fizetni ha ő fizet a gyerek/ek/ után valamit)

26 hetes pocis vagyok, de nem vagyunk házasok, ha megszületik és nincs apasági, attól függetlenül utána is jár a GYT?Úgy tudom hogy ha DNS tesztet kér akkor azt neki kell fizetni!Ugye?

Meg ha a pici is megszületik akkor megint mehetek intézkedni?

Na mindegy...ezekkel kapcsolatban ha tudnátok segíteni.Lehet ha még kérdeztek is, akkor eszembe jutnak egyéb dolgok is!Egyenlőre nem fog az agyam, mert annyira új ez a dolog!

Köszönöm

2012. aug. 28. 19:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Jajj ne bántsátok már egymást!!Egyébként nagyon jókat írt, aki az abortuszosat írta..
2012. aug. 28. 21:07
 12/20 anonim ***** válasza:
71%
Kicsit elértettél vmit,mert amit az 5-öske írt az szerintem korrekt.Úgy értem,hogy abszolúte nem szapult,sztem vmit nagyon félreolvashattál.Ha a "ribancot "vetted magadra,akkor az hiba volt,mert ő csak az saját családjából merített példát,de attól még az nem rád lett értve.Elhiszem hogy ideges vagy,de így nem fogsz túl sok normális választ kapni,ha ilyen reagálásaid vannak.Amúgy sztem menj be egy illetékes intézménybe,és járj utána,biztosan fognak tudni segíteni neked,jobban mint mi itt,akik ,max csak találgatunk.
2012. aug. 28. 21:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
#9 - csak megjegyezném, hogy 16 héttel ezelőtt Kérdező 10 (TÍZ) hetes volt, tapasztalatom szerint kb az a legvégső határ, amíg döntHET - ha akar - hogy a 2 családvédelmis pofavizit, kórházi időpont stb még biztosan beleférjen a 12 hétbe.
2012. aug. 28. 21:38
 14/20 anonim ***** válasza:
87%

Ezt amúgy nagyon bírom. A férfiak sok esetben megijednek a felelősségtől.

És mi van a nőkkel? Nekik nem lehet elegük? Van egy másfél évesem és köszönöm, de itt nem minden rózsaszín. Néha kiszaladnék a világból, de nem tehetem meg. Bennem és sok anyukában na meg apukában van gerinc. Sokban meg nincs.

Én nagyon szeretem a férjem, de hiába kérlel még egy gyerekért, nem. Sosem lehet tudni mit hoz a jövő. Úgy érzem ezt az egyet el tudnám tartani. Többet semmiképp. És elég szomorú, hogy ilyen miatt kell félni.

Hány hasonló kérdés van ahol apuka lelép, mert mégse szeretné magát lekötni...

Tudom, nagyon off volt, elnézést csak bosszant a helyzeted és a férjed hozzáállása. Remélem, hogy minden rendben lesz veletek!

2012. aug. 28. 21:38
 15/20 A kérdező kommentje:

ma 21:10

Sorry.Szerencsére törölték azt a kommentemet, de az eredeti 5öske válaszát is! :) Úgy hogy amit akkor írtam, az nem a mostani 5-ösnek szólt! :)

2012. aug. 28. 21:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudod, ugye, hogy ha esetleg az apa nem akar fizetni gyerektartást akkor a gyámügyön kérhetsz segítséget és akkor az állam fizet, amit aztán behajtanak rajta. Pénzt tegyél félre, mert előfordulhat, hogy neked kell állni a dns vizsgálat árát és az nagyon drága. Legalábbis úgy hallottam az fizeti aki kéri. Gyámügyet, családsegítőt hívd fel vagy menj be, a személyes látogatás jobb, mondd el mi történt és megmondják mik a lehetőségek.
2012. aug. 28. 23:05
 17/20 anonim ***** válasza:
63%

szia! nem akarok sajnálkozni, mert nem kérsz belőle és egyébként is erős nőnek tűnsz, csak annyit akartam mondani, hogy a volt pasid szerintem egy görény...

DNS tesztet elvégeztetik szerintem hivatalból, és onnan fizetnie kell.

2012. aug. 29. 04:34
 18/20 anonim ***** válasza:
54%

Azért ahhoz,hogy ilyen helyzetbe kerüljenek a GYEREKEK (mert a szülőket lesz@rom), mindketten kellettek.

Amikor már süllyed a hajó, nosza rajta csináljunk még egy gyereket!

ÁÁÁ!

2012. aug. 29. 06:08
 19/20 anonim ***** válasza:
hogy vagy te és gyereked,és pocakodban lévő baba?
2021. nov. 2. 11:20
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 én meglepődnék, ha a 9 évvel ezelőtt a pocakjában lévő baba még ott lenne, azóta már iskolás :)
2021. nov. 2. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!