Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tegnap jöttem rá, hogy válnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap jöttem rá, hogy válnak a szüleim, apum már el is költözött, mit tegyek? L/15

Figyelt kérdés
Egy napja csak folyamatosan sírok,mivel eddig töképetes életem volt,szerettük egymást meg minden..De tegnap közölték ,hogy apukám talált valaki mást..Pedig anyum mindig jo volt hozzá,nem voltak nagyon hangos veszekedések ,és verekedések..Fogalmam se volt semmiről.Azt hittem minden rendben,szoval ez ilyen derül égből villámcsapás..:/ úgy érzem összeomlott az egész életem..apu már el is ment..összecsomagolt egy nagy böröndbe.Olyan rossz volt látni hogy pakol és üresebbek lesznek a fiókok eltünnek a cuccai..és már csak 2fogkefe van a fogkefetartóba.:(( Apum az mnodja ,hogy szeret,és h akármikor számíthatok rá és sokat leszek vele.De ugylátszik ,mégse vagyunk annyira fontosak neki ,mint a másik nő..lécci adjatok vmi tanácsot,hogy hogy éljem ezt túl..félek,nehéz,és fáj:/

2012. aug. 24. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A felnőttek sokszor nem tudják kezelni a kapcsolataikat. Tudom, hogy ez most nem vigasztalt, de téged apukád ugyanúgy szeret. Édesanyádat hagyta el, nem téged. Hozzá fogsz szokni, hogy nincs veletek minden nap. Legyetek erősek anyukáddal, és támogassátok egymást. Valószínűleg neki most még nálad is nehezebb és jobban fáj. Hiszen őt alázták meg azzal, hogy lecserélték, hogy nem bizonyult elég jónak apád számára, és ráadásul még téged is lát szenvedni. Próbáljátok meg felvidítani egymást, és próbálj meg erős lenni. Az a férfi neked még mindig az édesapád, és az is marad életetek végéig, őt igazán édesanyád vesztette el. Hiányozni fog, de hozzá lehet szokni, hogy nem él veletek.
2012. aug. 24. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Lehet, hogy úgy gondolja, az a másik nő mekkora bombázó, de jó lesz vele. Láttam én már ilyet, kocsival, rengeteg pénzzel, sok holmival távozott és egy börönddel próbált meg visszajönni. Ha srác vagy, gondolj arra, némely férfiak nem a fejükkel gondolkodnak. És éppen az iskolaév kezdete előtt néhány nappal ment el,alaposan megnehezítve a dolgotokat.
2012. aug. 24. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Te attól még lehetsz fontos neki, hogy anyudat már nem szereti.

Egyszerűen próbálj meg pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, próbáld meg úgy felfogni, hogy még ez is helyrejöhet. Ha nem is jönne helyre, még lehet minden sokkal jobb, mint eddig volt.

2012. aug. 24. 22:24
 4/7 anonim ***** válasza:
nagyon sajnállak és együtt érzek veled, mert én is pont ilyen idős voltam, mikor elváltak a szüleim, nekem is apu lépett le egy nővel. nagyon nehéz évek jöttek, anya belefogyott, rengeteg balhénk volt, mert idegileg teljesen kikészült én meg kamaszként nem támogattam, amit most már felnőtt fejjel nagyon bánok. hisztiztem, dühöngtem, utáltam a világot, magamat, mindent. aztán rájöttem, hogy jobb így. megbocsátottam, de álmaimban még mindig együtt vannak a szüleim és szeretik egymást, tehát nem tudom elfogadni. kitartást és sok erőt kívánok neked. bízz abban, hogy csak kapuzárási pánikja van édesapádnak és vissza fog menni hozzátok.
2012. aug. 24. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, tudod, egy jó kapcsolathoz kevés az, hogy ne legyenek hangos veszekedések, sőt, lehet jó egy kapcsolat úgy is, hogy időnként hangosan veszekednek (ha olyan vérmérsékletűek), és lehet rossz úgy is, hogy soha hangos szó meg nem esik. Van, hogy egy valaha jó kapcsolat csak kiüresedik, mert az emberek változnak, és akik imádták egymást mondjuk 20 évesen, azok nem hasonló módon változtak, és mondjuk 35 éves korukra rájönnek, hogy nincs már mondanivalójuk egymásnak, már nem együtt élnek, csak egymás mellett. Szóval még hibásnak se kell lennie ahhoz egyik félnek se, hogy valamelyikük úgy döntsön egy idő után, hogy ez így nem működik már.

Szóval a lényeg szerintem az, hogy ne hibáztass senkit, főleg magadat ne. Ez az egyik. A másik annak megértése, hogy attól, mert nekik már nincs ilyen módon közük egymáshoz, az nem érinti azt, hogy mindkettőjüknek közük van hozzád. Szóval arra kell törekedni, hogy az, hogy a szüleid válnak, ne érintse túl negatívan a közted, és a szüleid között lévő kapcsolatot. Lehet, később vitázni is fognak a válás részletein (lehet, hogy nem) és akkor neked soha nem feladatod, hogy a köztük lévő vitában valamelyik oldalára is állj, ez csak az ő dolguk, ezt egymással kell lerendezniük, neked ehhez se közöd, se felelősséged, se dolgod vele, nem tudsz, tehát ne is próbálj "igazságot tenni". Te az ő válásukban egy érintett KÍVÜLÁLLÓ vagy, és ezt a helyzetet próbáld is minél inkább megőrizni.

2012. aug. 24. 23:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz csinálni csak reménykedni hogy egyszer majd visszamegy az apád

Anyáddal töltsél minél több időt,szükségetek lesz egymásra

2012. aug. 25. 02:27
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)remélem, meg fogom szokni ezt a helyzetet.
2012. aug. 25. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!