Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség a szüleim valószínűleg válnak, de ezt
megakarom akadályozni. Hogyan tegyem?
Sehogy. Sajnálom, de ez az ő döntésük és valószínűleg jobb lesz így nekik.
És talán neked is.
2012. júl. 17. 16:20
Valószínű eddig is csak miattad maradtak együtt.Most már elég nagy lehetsz,hogy ne okozzon túl nagy törést az életedben.
Valószínűleg sehogy.
2012. júl. 17. 16:21
Sehogy. A házasságuk kettejükre tartozik, nyilván nagyon alaposan végiggondolták, és hosszú őt vezetett idáig. Ha látnának más megoldást, ha együtt akarnának élni, nem válnának. A döntésüket sajnos nem változtatják meg a vágyaid. :(
Arra gondolj, hogy ez kell ahhoz, hogy boldogabbak, nyugodtabbak legyenek a szüleid, és segítsd őket, amiben csak tudod. Épp elég nehéz lehet nekik önmagában a válás, ha még Veled is meg kell "küzdeniük", csak ront a helyzeten. :(
2012. júl. 17. 16:23
Valóban sehogy. Nyilván nyomós okuk van rá. Gondolom, te se szeretnél egy olyan emberrel együtt élni, akit rühellsz.
2012. júl. 17. 16:30
A két Lotti csak mese, te gyerekként nem tudod helyretenni házasságukat. Gondolom, jó régóta kínlódnak, ha eljutottak a válásig. Te abban segíthetsz nekik, hogy - legyél bármelyiküknél elhelyezve - biztosítsd őket a szeretetedről. Nehéz lesz mindkettőjüknek a következő időszak.
2012. júl. 17. 16:31
Sajnos sehogy. Van olyan dolog, amibe a gyerek nem szólhat bele, bármennyire is jó lenne.
Beszélgethetsz velük az okokról, hogy megértsd - de sanszos, hogy nem fogsz okosabb lenni tőle...
2012. júl. 17. 16:32
Azt hiszem akkor sem lennél boldog, ha együtt maradnak és az állandó üvöltözéseiket kellene hallgatnod. Úgyhogy inkább hagyd őket, hadd váljanak el, akkor boldogok lehetnek mindketten - és te is.
2012. júl. 17. 16:36
megakadályozni? mondd, hány éves vagy?
ez ez ő magánéletük, nem ok nélkül döntöttek így. attól még mindkettejükkel jó maradhat a viszonyod, h nem élnek együtt.
ne szólj bele, nem érdemes.
2012. júl. 17. 16:39
Ne akard, h a szüleid boldogtalanok legyenek, mert Te azt szeretnéd, hogy együtt maradjanak!
2012. júl. 17. 16:52
Természetes, hogy egy gyerek mindent megtenne azért, hogy a szülei válását megakadályozza. De ez általában csak a szép zenével végződő amerikai filmekben sikerül, a valóságban ritkán. Az én szüleim is elváltak és sokat sírtam ezért gyerekkoromban, én is elváltam és az én fiaim is sokat sírtak, meg én is, felnőttként is. Azóta feldolgoztuk valamennyien ezt a helyzetet és nem bántam meg, nem volt rossz lépés, talán azt is mondhatnám, szükséges is volt. De nagyon fájhat és nagyon nehéz benne élni, elismerem. És nincs borzalmasabb dolog annál, mint amikor majd jön egy kretén néni vagy bácsi és kaján képpel megkérdezi, hogy melyiket szereted jobban, anyádat vagy apádat? És ezt el kell viselni.
2012. júl. 17. 16:57
Kapcsolódó kérdések: