Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínüleg megcsal? Mit tegyek?
Nem a puhatolódzás a módja ennek, mert ez az áskálódás eléggé gerinctelen dolog. Egyszerűen le kell támadni a tényekkel, hogy mit tudsz és mit sejtesz ez alapján. Ha nem hajlandó szembenézni a szituációval, akkor ott már édesmindegy (akár megcsal, akár nem). De nem szabad elutasítónak lenni, ha megmagyarázza és nem árt bocsánatot kérni a feltételezésért, ha végül kiderül, hogy csak félreértés az egész. Persze naív se legyél.
Bár ez a titkolt másik telefon már önmagában is elég bizarr, de ne zárkózz el, ha van rá ésszerű magyarázata. Engem legutóbbi párkapcsolatomban megőrjített a folyamatos alaptalan feltételezgetés és számonkérés. Nagyon hamar ráuntam, hogy mindenből ki tudta hozni azt hogy én márpedig megcsalom, aztán még nekem kellett magyarázkodnom, meg bizonygatni az igazamat. Amit persze annyival reagált le, hogy "na ne nézzél már hülyének". Utólag visszagondolva már akkor véget kellett volna vetnem az egésznek.
Szóval valamilyen szinten nem árt, ha van bizalom egy párkapcsolatban. Sőt, szerintem mindegyiknek arra kellene épülnie. És ne felejtsd el azt se, hogy ha tényleg megcsal az a te hibád is!!
Felesleges menézned a másik telefon tartalmát. Biztosan megcsal.
Választhatsz, hogy beletörődsz, vagy megpróbálsz változtatni és visszahódítani, ezesetben ne szólj semmit.
Vagy lépsz, szembesíted és válsz.
Valószínű igaza van 13.48-asnak. Ráadásul ez az üzenet neked szólt direktbe. Mert miért is kell a lánynak erre a telefonra üzenetet küldenie, ha van egy titkos telefonjuk.
Na miért? Mert már nem fér a bőrébe és már nem akar titkolózni. Ki akarja robbantani a konfliktust, hogy a férjed is döntsön.
Nehéz helyzetben vagy de ha szereted próbáld meg visszahódítani. Te tudod mi az amit szeret, legyél kedves, megértő, ami most biztos baromi nehéz.
Aztán próbáld megbeszélni vele azt, hogy te mit érzel mostanában, és hogy mitől lehet, hogy így érzed, és mit tudnátok közösen ellene tenni, vagy te mit tegyél....( a telefont mint bizonyítékot csak a legvégső esetben hoznám föl bizonyítéknak)- kvázi ,ha nem akar partner lenni a beszélgetésben.
Persze hogy megcsal. Probald meg kilesni, es amikor enyeleg a lannyal kozbelepsz! Bemutatkozol, es majd mennek a dolgok tovabb. Egesd be apukat, a jellemtelen mindenet!
Ha nem mukodik mar veled az elet, ha boldogtalan veled, akkor valjon el toled aztan kezdjen uj eletet.
De persze igy a jo neki, a kenyelmes, a super.
Otthon megkap mindent, elotte a fott etel, a vasalt ruha, neki mar csak kettyenteni kell menni.
Allj ele es kerdezd meg tole hogy megis kit nez hulyenek???
Vagy menjel es egesd le, megerdemli!
Elmesélek egy történetet. Ha a férjed tanár, akkor én egy olyan lány vagyok, mint most a férjed (valószínűleg)szeretője...
akkor neki is volt egy komoly kapcsolata, amiben nem volt boldog,de az akkori barátnője már házasság, gyerek tervezésében volt. Szóval az egészről nem sejtett semmit. Titokban találkozgattunk, nem történt közöttünk semmi testiség, csak szép lassan egymásba szerettünk. mikor érezte, hogy ez tényleg komoly, szakított a barátnőjével, és másnap már együtt is voltunk... azóta együtt élünk (ennek három éve- én középiskolai végzős voltam, ő pedig 25 éves földrajztanár).
Azért nem szólt neki rólam, rólunk, mert nem akarta megbántani az akkori barátnőjét... később derült csak ki.
Remélem nálatok nem ez a helyzet.
De elég valószínű, hogy valami nem stimmel... beszélj vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!