Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Segítség a szüleim valószínűle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség a szüleim valószínűleg válnak, de ezt megakarom akadályozni. Hogyan tegyem?

Figyelt kérdés

2012. júl. 17. 16:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Érthető, hogy szeretnéd megakadályozni, ahogy előttem is írták. Én hét éves voltam, mikor elváltak a szüleim és egy darabig még utána is szerettem volna, hogy kibéküljenek, vagy hogy kiderüljön, hogy ez csak valami rossz vicc volt. Aztán, ahogy egyre többet gondolkoztam az eseten, így 14 évesen belátom, milyen következményei lehettek volna, ha együtt maradnak. Ha boldogtalanok, az kihat a mindennapjaikra is, feszültebbek, ingerlékenyebbek, mindenkivel, nem csak egymással. Szerintem fontos, hogy megtudd pontosan (nagyjából pontosan), hogy mi az oka a házasságuk megromlásának. Nekem hét éve anyukám annyit mondott, hogy apám boldogtalan és ezért válni akar. Én csak néhány hónapja mertem megkérdezni apukámat, hogy tényleg boldogtalan volt-e és, bár még addig a néhány percig sem volt jó hallgatni, mikor erről beszélt, jó volt, hogy végre tisztábban láttam. Nehéz, hogy tudod, hogy a család szétszakad, de nem tehetsz semmit. Biztosan szereted őket annyira, hogy ne akard, hogy ne legyenek boldogak.
2012. júl. 17. 19:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy hogy meg akarok akadályozni. De ezt sajnos nem lehet, én kicsinek mindig újra össze akartam hozni őket. Nem megakadályozni, hisz 5 éves voltam mikor szüleim váltak. Olyan 9-10 max 11 éves koromig hittem összejön, hát nem. Sajnálom, hogy ez történik a családodban. Most 15 éves vagyok, látom Anyu boldog az élettársával, látom Apu boldog az élettársával. Nem együtt úgymond boldogtalanok. Tudom hogy nem könnyű, de apukád akkor is az apukád marad, anyukád akkor is anyukád marad akárhogy éltek és mind a ketten támogatnak teljesen, ahogy tudnak. Szabad érdeklődni hány éves vagy?

Könnyebb lesz Neked is, akármelyik szülővel leszel.

Tényleg sajnálom. De szüleid döntöttek, nem csak a saját érdekeiket nézik a Tiedet is. (Ha gondolod írhatsz privátot.)

üdv.: egy 15 éves elvált szülők lánya

2012. júl. 17. 19:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
SEHOGY.Hogyha együtt maradnának miattad,boldogtalanok lennének és mindezért te lennél a hibás az ő szemükben,lehet,rajtad vernék le.Ne akard ezt.Hidd el,később összetennéd a kezed azért,hogy váljanak.
2012. júl. 17. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!