Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség a szüleim valószínűleg válnak, de ezt megakarom akadályozni. Hogyan tegyem?
Aranyos vagy hogy meg akarok akadályozni. De ezt sajnos nem lehet, én kicsinek mindig újra össze akartam hozni őket. Nem megakadályozni, hisz 5 éves voltam mikor szüleim váltak. Olyan 9-10 max 11 éves koromig hittem összejön, hát nem. Sajnálom, hogy ez történik a családodban. Most 15 éves vagyok, látom Anyu boldog az élettársával, látom Apu boldog az élettársával. Nem együtt úgymond boldogtalanok. Tudom hogy nem könnyű, de apukád akkor is az apukád marad, anyukád akkor is anyukád marad akárhogy éltek és mind a ketten támogatnak teljesen, ahogy tudnak. Szabad érdeklődni hány éves vagy?
Könnyebb lesz Neked is, akármelyik szülővel leszel.
Tényleg sajnálom. De szüleid döntöttek, nem csak a saját érdekeiket nézik a Tiedet is. (Ha gondolod írhatsz privátot.)
üdv.: egy 15 éves elvált szülők lánya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!