Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedik szerintetek ezt a nevet felvenni?
Korábban kiírtam egy kérdést, mi van, ha válás után nem akarom a férjem nevét megtartani, de az apámét sem akarom visszavenni, kiderült, van lehetőség egy teljesen más név használatára.
Annyi a kikötés, hogy nem lehet magyartalan, sem történelmi név.
Szerintetek a "Pekár"-t, mint vezetéknevet engedélyezik?
Hozzá tartozik, szlovákul péket jelent (ugyanis imádom Szlovákiát, és a képsütiket :) a hangzása is tetszik nagyon, és a keresztnevemhez is passzolna.
Nekem nem hangzik magyartalannak, szerintetek működhet?
Ismerek egy Pekárt mondjuk...
Írtam arra az e-mail címre, amit küldött valaki, kíváncsian várom, mi lesz. A keresztnév nem gáz, kicsengeted az illetéket, írsz valami maszlagot, és ennyi, a vezetéknév a súlyos ebben a helyzetben....
bármit választhatsz. ismerősöm nagyon rossz körülmények között nőtt fel,szentkirályi akart lenni és lett is.
biztos nem találnál szbbet? ismertem pekárt volt sulistársam,belekeveredett minden félébe az apjával együtt, apuka börtönben, a fiút meg fejbelőtték.. :(
ha van ötleted, kíváncsian várom :)
amúgy a keresztnevem Dorka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!