Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köteles vagyok felvenni a telefont az ex férjemnek?
Volt már egy tárgyalásunk ahonnan a végzés meg volt és jogerős lesz még 1 mert van 1 kiskorú gyerekünk.
Ő azt mondja ha engem hív akkor köteles vagyok felvenni a telefont.
Nem vagy. A láthatások alkalmával beszéljétek meg a következő láthatás időpontját, és akkor nincs szükség telefonálásokra. Ha valami közbejön neki, és nem tud menni, írjon sms-t. Máris nincs szükség telefonálásra.
Nálunk a férjem exnejével kellett így fellépnünk, mert mindenért idetelefonált, naponta többször is. De nem a gyerek miatt, hanem pl. olyanokért, hogy ne felejtse el a férjem, hogy kezdődik a kedvenc sorozata... Ebbe bele lehet dilizni, ne hagyd magad!
Kedves 9:26-os és 9:46-os válaszolok amikor felveszem a telefont és ugy beszélnek az emberre mint 1 állattal nem hiszem hogy ti szívesen lennétek a másik részen. Ja és nem a gyerekről érdeklődik.
A jó kapcsolatot én akarnám fenntartani de az exemnek van barátnője és ő elég érdekes de nem érdekel a gyerek miatt maradhatna a jó kapcsolat de bármit kérdezek flegma kiabál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!