Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szakítás utáni újrakezdés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás utáni újrakezdés?

Figyelt kérdés
nálatok hogy volt? megbeszéltétek hogy akkor megpróbáljátok újra vagy idővel kialakult találkozgatások során? egyáltalán létezik olyan hogy az ex csak barátkozni akar és esze ágába sincs újrakezdeni?
2012. aug. 7. 19:08
 1/9 anonim válasza:
100%
szerintem ne kezdjetek ujra. amikor szakitottunk en is ugy voltam h basszus de hianyzik jarjunk ujra de ez fszsag idovel elfelejted:D legalabbis velem igy volt. :D
2012. aug. 7. 19:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan hogy a szerelembol baratsag lesz, es el tudjuk fogadni a masikat, esetleg meg az uj parjat is, es minden fele rossz erzes nelkul tudunk talalkozni vele.

Ehhez 2 dolog kell: Ido, es intelligencia.

2012. aug. 7. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

felkeresett és megbeszéltük, hogy megpróbáljuk újra

aztán az is befuccsolt

2012. aug. 7. 19:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Fel kell tenni a kérdést, hogy _most_ miért működne, mikor korábban nem működött. Ezt meg is lehet beszélni, de egyedül is rájön az ember, hogy nem fog menni.

Persze kérdés, hogy milyen szakítás. Ha próbálgatjátok egymást, és ez esetleg csak egy komolyabb mosolyszünet, vagy valami sokk miatti válság, ami idővel elsimul, akkor egyszerűen újra felébrednek az érzelmek, ha olyanok.

Ha szabályszegés (megcsalás, erőszak, stb.) miatt, vagy már-nem-szeretlek szakítás, akkor általában tényleg kampec.

2012. aug. 7. 22:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Én példám:

Nem jön össze a dolog...

Ismerős példája:

Boldogabbak mint a szakítás előtt. Most házasodnak :)

2012. aug. 8. 09:38
 6/9 anonim válasza:

Van az úgy,hogy szakítás után újrakezdve változik mindkét fél hozzáállása,ami javít a kapcsolaton.De tény,hogy fel kell tenni a kérdést miért lett vége a kapcsolatnak?

Én 9 évi házasság után elhagytam a férjemet,az érzelmek tomboltak csak többnyire azzal voltunk elfoglalva,miként készítsük ki egymást,a sok veszekedés és keserűség miatt másik nőhöz menekült,amit akkor nem bántam,mert volt válóok.Szétmentünk,de nem váltunk el.10 hónapig csak barátkoztunk,aztán egymás hiánya,egymáshoz vezetett vissza.Most várom a gyermekünket,boldogok vagyunk,sok minden helyreállt,de jött egy újabb gond a bizalmatlansággom.Lassacskán cseppenként mérgez.Nem bántam meg,hogy visszajöttem hozzá,de egy új életben másképp csinálnám.

2012. aug. 8. 10:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok. Azt hozzátenném, hogy javítható problémája volt a párnak. Az volt a lényeg, hogy a lánynak a fiú volt az első, és azt hitte lemarad az életről, szakítottak belekóstolt az életbe, és nem érezte jobban magát tőle. Megbeszélték a dolgokat, meg, hogy már nincs szükség kiélésre, mivel tudja, hogy többet veszít ha a fiút elveszíti.
2012. aug. 8. 10:17
 8/9 Virágh Attila válasza:
én újrakezdtem, szerettem, újra megcsalt, szal ez kemény lesz, de igaz, sose egyél onnan ahova szarsz :"(
2012. aug. 13. 14:02
 9/9 anonim ***** válasza:

A szüleim válás után újra találkozgatni kezdtek: mozi, színház,étterem,koncert,még le is feküdtek többször, de egy idő után előjöttek ugyanazok a problémák, mint régen.

Szóval szerintem nem jó újrakezdeni, mert lehet, hogy megbántátok a hibáitokat, de nem változott meg gyökerestül a személyiségetek.

2012. aug. 22. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!