Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ilyennel kezdeni, vagy bolond ez a csaj?
Nemrég ismerkedtem meg egy csajjal. Olyan partnert keres akinek hasonló az érdeklődési köre. Én nem tudom, egy párkapcsolathoz mennyire szükséges a tudományos érdeklődés, de nem is ez a lényeg.
Mivel elvált, feltűnően sokat beszélt a volt férjéről, ez mondjuk nem is lenne gond, mert azért meg kell beszélni mik voltak a buktatók, de minden alaklommal hangsúlyozta, nem ő akart válni. Szerintem ez a nőci, belebolondult hogy elhagyta a férje. Többször említette hogy akibe egyszer beleszeretett arra nem tud csak barátként tekinteni. Mikor rákérdeztem, újrakezdené e a volt férjével, csak az volt a válasza: talán csak a gyerekek miatt.
Lehet hogy ez a csaj, még nem lépett túl a válásán, és minden pasiba a volt férjét keresi. Ezért olyan fontos neki a tudományos érdeklődés és hasonló értékrend? Jó hát minden embernek van egy bizonyos ideálja, de ő azt is megszabja, az új partnert mi érdekelje, milyen műsorokat nézhet a tv-be, mit olvashat. Mindent elő akar írni a partnerének, hogy tipikusan a volt férje másolatára leljen. De nem jön rá hogy 2 gyerekkel nem igazán fognak kapkodni érte a pasik. De hogy az elvárásokból lejjebb adjon, na azt már nem.
Általában ezek a nők rinyálnak hogy nem létezik egy normális pasi sem, közben elkezdenek férfigyűlölő klubbokba járni, ahol a többi kiégett szingli vénlánnyal kibeszélik milyen szemetek is a férfiak. Közben ezek a nők azt hangoztatják, azért vannak egyedül, mert ők férfiak nélkül is boldogulnak és nekik kell egy férfi sem. Na de a valódi ok, hogy ilyen felfogással ők nem kellettek senkinek.
Végül az ilyen csajokból lesznek a feminista p..csák.
Tehát érdemes ilyen csajjal kezdeni szerintetek? Vagy dobjam a francba?
Mint csaj adok egy jó tanácsot: "azt a cipőt, amelyik már a boltban kényelmetlen nehogy megvedd!"
If you know what I mean.
Szerintem sincs rendben valami a csajnál. Ha nem szimpatikus, akkor ne legyél vele!
Egy mondatodra reagálva:
"Végül az ilyen csajokból lesznek a feminista p..csák. "
A feministák egyáltalán nem férfigyűlölők. Bocsi, de ezt muszáj volt leírnom, annyi h.ülyeséget és előítéletet hallottam már a feministákkal kapcsolatban. Nézz utána, aztán ítélkezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!