Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Érdemes ilyennel kezdeni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ilyennel kezdeni, vagy bolond ez a csaj?

Figyelt kérdés

Nemrég ismerkedtem meg egy csajjal. Olyan partnert keres akinek hasonló az érdeklődési köre. Én nem tudom, egy párkapcsolathoz mennyire szükséges a tudományos érdeklődés, de nem is ez a lényeg.

Mivel elvált, feltűnően sokat beszélt a volt férjéről, ez mondjuk nem is lenne gond, mert azért meg kell beszélni mik voltak a buktatók, de minden alaklommal hangsúlyozta, nem ő akart válni. Szerintem ez a nőci, belebolondult hogy elhagyta a férje. Többször említette hogy akibe egyszer beleszeretett arra nem tud csak barátként tekinteni. Mikor rákérdeztem, újrakezdené e a volt férjével, csak az volt a válasza: talán csak a gyerekek miatt.

Lehet hogy ez a csaj, még nem lépett túl a válásán, és minden pasiba a volt férjét keresi. Ezért olyan fontos neki a tudományos érdeklődés és hasonló értékrend? Jó hát minden embernek van egy bizonyos ideálja, de ő azt is megszabja, az új partnert mi érdekelje, milyen műsorokat nézhet a tv-be, mit olvashat. Mindent elő akar írni a partnerének, hogy tipikusan a volt férje másolatára leljen. De nem jön rá hogy 2 gyerekkel nem igazán fognak kapkodni érte a pasik. De hogy az elvárásokból lejjebb adjon, na azt már nem.

Általában ezek a nők rinyálnak hogy nem létezik egy normális pasi sem, közben elkezdenek férfigyűlölő klubbokba járni, ahol a többi kiégett szingli vénlánnyal kibeszélik milyen szemetek is a férfiak. Közben ezek a nők azt hangoztatják, azért vannak egyedül, mert ők férfiak nélkül is boldogulnak és nekik kell egy férfi sem. Na de a valódi ok, hogy ilyen felfogással ők nem kellettek senkinek.

Végül az ilyen csajokból lesznek a feminista p..csák.

Tehát érdemes ilyen csajjal kezdeni szerintetek? Vagy dobjam a francba?

2012. jún. 10. 21:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Gondoltál esetleg arra,hogy azért szeretne hasonló érdeklődési kört,azért faggat a szokásaidról,mert nem szeretne még egyszer ugyan abba a csapdába esni.Elképzelhető,hogy a volt férjével semmi közös programot nem tudott tervezni,sehova nem ment velük,mert nem volt azonos az érdeklődési körük.Lehet,hogy ezt szeretné elkerülni.Arról nem beszélve,hogy van két gyermeke és elsősorban az ő érdekeiket kell nézni.Nem ugrálhat egyik kapcsolatból a másikba felelőtlenül.Ő már koppant egyszer egy nagyot,másodszor nem szeretne.És valóban lehet,hogy nem zárta még le érzelmileg az előző kapcsolatát,de azért hibbantnak semmiképp nem nevezném,esetleg totál összezavarodottnak.Egy kapcsolatot kialakítani egy két gyermekes elvált nővel mindenképp bonyodalmakat von maga után.Ha te ezt nem tudod elfogadni,akkor inkább bele se kezdj.Veszélyes terület.
2012. jún. 13. 07:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!