Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Érdemes ilyennel kezdeni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ilyennel kezdeni, vagy bolond ez a csaj?

Figyelt kérdés

Nemrég ismerkedtem meg egy csajjal. Olyan partnert keres akinek hasonló az érdeklődési köre. Én nem tudom, egy párkapcsolathoz mennyire szükséges a tudományos érdeklődés, de nem is ez a lényeg.

Mivel elvált, feltűnően sokat beszélt a volt férjéről, ez mondjuk nem is lenne gond, mert azért meg kell beszélni mik voltak a buktatók, de minden alaklommal hangsúlyozta, nem ő akart válni. Szerintem ez a nőci, belebolondult hogy elhagyta a férje. Többször említette hogy akibe egyszer beleszeretett arra nem tud csak barátként tekinteni. Mikor rákérdeztem, újrakezdené e a volt férjével, csak az volt a válasza: talán csak a gyerekek miatt.

Lehet hogy ez a csaj, még nem lépett túl a válásán, és minden pasiba a volt férjét keresi. Ezért olyan fontos neki a tudományos érdeklődés és hasonló értékrend? Jó hát minden embernek van egy bizonyos ideálja, de ő azt is megszabja, az új partnert mi érdekelje, milyen műsorokat nézhet a tv-be, mit olvashat. Mindent elő akar írni a partnerének, hogy tipikusan a volt férje másolatára leljen. De nem jön rá hogy 2 gyerekkel nem igazán fognak kapkodni érte a pasik. De hogy az elvárásokból lejjebb adjon, na azt már nem.

Általában ezek a nők rinyálnak hogy nem létezik egy normális pasi sem, közben elkezdenek férfigyűlölő klubbokba járni, ahol a többi kiégett szingli vénlánnyal kibeszélik milyen szemetek is a férfiak. Közben ezek a nők azt hangoztatják, azért vannak egyedül, mert ők férfiak nélkül is boldogulnak és nekik kell egy férfi sem. Na de a valódi ok, hogy ilyen felfogással ők nem kellettek senkinek.

Végül az ilyen csajokból lesznek a feminista p..csák.

Tehát érdemes ilyen csajjal kezdeni szerintetek? Vagy dobjam a francba?

2012. jún. 10. 21:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Szegény nő, szörnyű lehetett, mikor otthagyta a férje két gyerekkel. De miért kéne a férjét tökön rúgni? Mert kilépett egy kapcsolatból amit már nem akart? Nem láthatunk bele, mi történt pontosan..

És mi az, hogy "nem ok nélkül vált el tőle, az ilyen nő nem való társnak" jézus.. Akkor minden ember, akivel már valaki szakított, alkalmatlan egy kapcsolatra??

Nem tudhatjuk, mi miatt hagyta el a férje.

A jelek szerint tényleg nem heverte még ki. Nem feltétlen hibbant, a fájdalom sokmindent ki tud váltani az emberből. De tényleg necces olyan nővel kezdeni, aki még a gyászfolyamat sűrűjében van, és mindenkiben az exét keresi.

Ha esetleg beszélnél vele erről? Óvatosan, mert lehet hogy magának nem meri bevallani, és talán durva lenne szembesülnie vele, hogy még mindig őt szereti. De valahogy finoman, távolról közelíteni meg a témát.. Így is kipuhatolhatsz sokmindent.

Persze te kicsit jobban ismered.. Ha egyértelmű jelei vannak, hogy nem százas, vagy csak simán nem szimpi, akkor lehet, hogy érdemesebb hagyni.

A utolsó bekezdésed viszont eléggé általánosító. Meg össze is mosol dolgokat. A kiégttség, a szingliség, a kínzó magány, amit úgy kezel, hogy "egyedül is egész vagyok", de van aki meg tényleg így érzi, illetve a feminizmus, továbbá a p*csaság mind különböző dolgok. De tegyük fel, vannak nők akiknél ezek ötvöződnek. Mi a bűnük? Kínozza őket az egyedüllét, a kapuzárási pánik, és szerencsétlenek megpróbálják kezelni valahogy, érzelmi intelligenciájukhoz mérten. Nem értem ezt az indulatot irántuk.

2012. jún. 10. 22:19
 12/21 anonim ***** válasza:
egyértelmű, hogy ez a nő még visszavágyik a volt férjéhez. Nincs ebben semmi, de a helyedben nem tekintenék rá potenciális barátnőjelöltként.
2012. jún. 10. 22:28
 13/21 anonim ***** válasza:

Ha nem felelsz meg az elvárásainak, akkor ő nem kezd veled.

Ha megfelelsz, akkor szerintem te leszel exférj 2.

Gondolom azt nem akarod.

2012. jún. 10. 22:34
 14/21 A kérdező kommentje:

A bolond alatt nem azt értettem hogy nem százas. Már csak azért sem mert 2 diploma+Ph.D-val rendelkezik.

Na de mégis hogyan puhatoljak ki dolgokat? Hogy tegyem fel neki a kérdést erre vonatkozóan finoman, burkoltan?

2012. jún. 10. 22:34
 15/21 anonim ***** válasza:

Én se úgy értette a nemszázast, hogy mondjuk fogyatékos vagy ilyesmi, csak hogy megkattant esetleg.

Hogy kérdezz rá finoman? Nem tudom hirtelen, nem gondoltam semmi konkrétra, majd a helyzet kialakítja. De pl. olyasmit értettem ezalatt, hogy ne azt kérdezd: "Szerintem te az exférjed keresed minden pasiban, jól érzem?", hanem pl. "miért fontos, hogy érdekeljen az atomfizika, és szeressem a Barátok köztöt? Baj ha én bölcsész vagyok és inkább a deco TV-t nézem? Miért félek attól, hogy ez összefügg azzal, hogy a volt férjed is ezeket szerette?" Valami ilyesmi, bár ez nemtom, sokkal burkoltabb-e, de most ilyen példát tudtam felhozni.

2012. jún. 10. 22:51
 16/21 anonim ***** válasza:
71%
Az Ő érdekében hagyd békén. Ha ilyen hangnemben vagy képes beszélni róla kizárt, hogy szerető férje tudnál lenni.
2012. jún. 11. 13:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Szegény nő még javában benne van a leválás időszakában,ráadásul ott van a két gyerek akit neki kell nevelnie.Tudom,anyummal majdnem ugyan ez történt.Azzal nem értek egyet,aki azt írta,hogy biztos okkal vált el a férje tőle.Egy házassághoz és annak elrontásához mint tudjuk,két ember kell.De nem értem,hogy te ennek ellenére hogyan vagy feljogosítva arra,hogy ítélkezz felette?Írod,hogy nem százas meg bolond...Kétlem,hogy őszintén tudnád szeretni és az összes hibájával elfogadni,ha így nyilatkozol róla.Az meg külön érdekes,ahogy a szingli ill. feminista nőkről gondolkodsz.Miért fáj az neked,hogy ők teljesnek érzik magukat férfi nélkül?A feminizmus pedig nem egyenlő a férfigyűlölettel,inkább olvass utána,mielőtt hülyeségeket írsz.Lényeg a lényeg,inkább ne erőltesd,mindkettőtöknek jobb lesz.
2012. jún. 11. 16:42
 18/21 anonim ***** válasza:

"hogy akibe egyszer beleszeretett arra nem tud csak barátként tekinteni."

Én erre a mondatodra figyeltem fel!

Ismertem egy csajt az ugyanezt mondta állandóan, és nimfomán volt, szó szerint mindenkivel, bárhol gátlástalanul...

Én azt mondom, kíméld meg magad ettől a nőtől, vagy pedig húzz baromi vastag óvszert...

2012. jún. 12. 22:59
 19/21 anonim ***** válasza:
Diplomája van, meg PhD je, gyakorlatilag független, azt csinál amit akar, és semmi sem állíthatja meg, gondolom te nem itt kérdezősködnél, ha hasonló szinten állnál mint ő.
2012. jún. 12. 23:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Vagy te tudod, lehetsz egy a "barátai" közül..
2012. jún. 12. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!