Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg önző lennék? Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg önző lennék? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Nem sokkal azután, hogy megszületett a lányunk kiderült, hogy a férjemnek viszonya van. Bá nehéz volt, de megbocsájtottam. Most megint kiderült, hogy van valakije. Beadtam a válókeresetet, kiraktam otthonról (a lakást én örököltem). Viszont novemberben 2 éves lesz a lányom, lejár a GYED és a GYES nem lesz elég arra, hogy eltartsam kettőnket, így visszamegyek dolgozni.

Anyukám szerint nagyon önző vagyok, még ezt az 1-1,5 évet ki kéne bírnom a férjem mellett, hogy a lányunknak ne kelljen ilyen hamar bölcsődébe mennie.

Szerintetek igaza van?

2012. aug. 7. 16:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Anyukádnak elég buta felfogása van, már bocsánat.

Amúgy meg a bölcsi még jó is lesz a kicsinek, hamarabb szocializálódik, megtanul beilleszkedni egy közösségbe.

Később sokkal könnyebb lesz neki az oviban és majd az iskolában, mert már tudja az alapvető "szabályokat" és könnyebben fog ismerkedni is, mint azok a gyerekek, aki mondjuk 4-5 éves korukig otthon maradnak.

Egy barátomék kislánya is idén ment bölcsibe, 2 évesen, egyszerűen azért, mert szükség volt arra, hogy mindkét szülő dolgozzon, különben nem tudják fenntartani az albérletet és egyebek. Pedig ők együtt vannak. Egyáltalán nem tartom ezért őket sem rossz szülőnek. Ha ez van, akkor ez van és kész.

Persze ha valaki megteheti, maradjon otthon a kicsivel, azzal sincs semmi baj, de ilyen helyzetben meg ez a legjobb döntés.

L/25

2012. aug. 7. 23:35
 12/12 anonim válasza:
Anyám visszafogadta Apámat akinek volt valakie.Az Alkohol!!!
2012. aug. 19. 04:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!