Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg önző lennék? Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg önző lennék? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Nem sokkal azután, hogy megszületett a lányunk kiderült, hogy a férjemnek viszonya van. Bá nehéz volt, de megbocsájtottam. Most megint kiderült, hogy van valakije. Beadtam a válókeresetet, kiraktam otthonról (a lakást én örököltem). Viszont novemberben 2 éves lesz a lányom, lejár a GYED és a GYES nem lesz elég arra, hogy eltartsam kettőnket, így visszamegyek dolgozni.

Anyukám szerint nagyon önző vagyok, még ezt az 1-1,5 évet ki kéne bírnom a férjem mellett, hogy a lányunknak ne kelljen ilyen hamar bölcsődébe mennie.

Szerintetek igaza van?

2012. aug. 7. 16:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyád egy idióta.
2012. aug. 7. 16:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy visszafogadd azt a s.ggfejet!
2012. aug. 7. 16:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A nagyszülők nem tudnának vigyázni rá?
2012. aug. 7. 16:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
helyesen döntöttél, nehogy visszacsináld. még egy jótanács: anyukádtól meg ne fogadj el jótanácsot :)
2012. aug. 7. 16:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baja nem lesz a lányodnak a bölcsiben, többen túlélték már. Szerintem még jót is tesz nekik, legalábbis az én lányomon ezt látom.

Az viszont nem jó, ha kényszerből maradsz a férjeddel, ezt a kicsi is megérzi.

2012. aug. 7. 16:34
 6/12 anonim válasza:
100%
Nincs igaza. Férjed eljátszotta a 2. esélyét, jól tetted, hogy kidobtad. Nyugodtan menj vissza dolgozni, semmi baja nem lesz a gyereknek a bölcsődében. Ne aggódj, nem vagy önző azért, mert elmész dolgozni, hogy eltarthasd a gyermeked és önmagad :)
2012. aug. 7. 16:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Menj dolgozni, nem lesz semmi baja, nem napi 12 órázol majd, hogy nem láthatod....
2012. aug. 7. 17:35
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

Én is a gyerekek miatti kíméletből nem rúgtam ki a férjemet a lakásból évekig, de külön szobába költöztünk. Én nem voltam ráutalva, mert az enyém volt a lakás és jól is kerestem, csak az a jó szivem.... Nem érte meg, állandó volt a vita, a gyerekekkel semmit sem foglalkozott, a saját piszkát (taknyos zsebkendők) sem takarította fel. Amikor kirúgtam utána rendeződött az életünk, sokkal nyugodtabb a légkör.

Egy megcsalást, egy kóbor félrekufircot meg lehet bocsátani, nem hiszem, hogy azért borítani kell mindent... de ha már rendszeres, nem az első eset, akkor tényleg ki kell adni az útját.

A bölcsitől meg nem lesz baja a gyereknek.

2012. aug. 7. 19:23
 9/12 anonim ***** válasza:
80%

Nem vagy önző. Éppenhogy nem te vagy az. Édesanyád régimódi gondolkodású, korlátolt és önző, amellett kissé rosszindulatú is, hiszen tisztáén látja, hogy szenvedsz egy szemté ember mellett, mégis - a lányoddal zsarolva és arra hivatkozva - ott akar tartani egy rossz házasságban.

Rosszul tudja: ha a kicsi most, két évesen kerül bölcsibe, és elválnak a szülei, és marad a jó légkör otthon, és te sem leszel a "csak gyermekéért élő" emberré (tehát pl. bevállalsz egy idő után egy másik pasit vagy egy másik házasságot), akkor sokkal kevesebb kárt okozol a gyerekednek, mintha ezt négyéves kora körül tennéd.

Válj el és ne foglakozz anyukával. És ha adhatok egy tanácsot (éppen azért, mert jól látom, hogy anyukád a valódi hunyó ebben a házasság-megromlásban): a válás után keress meg egy pszichológust, és dolgoztatsd fel a problémáidat, mert akkor a következő esetben nem szívod be ugyanazt a problémát és pasit, és anyut is könnyebben fogod tudni kezelni.

2012. aug. 7. 19:33
 10/12 anonim ***** válasza:
dehogy vagy önző! egy 2 évesnek meg kell a közösség,csak az a lényeg h jókedvűen vezesd be,és akkor ő sem stresszeli magát,hanem ugyanolyan izgatott lesz és érdeklődő.
2012. aug. 7. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!