Szerintetek is önző lennék? A családom, úgy érzem csak kihasználnak.
Próbálok teljesen őszinte lenni
19 éves vagyok próbáltam munkát keresni, de nem találtam tanulok szóval itthon próbálok minnél többet segíteni. Meleg ebéddel várom anyámékat haza, én takarítok én mosok, rendet rakok stb.
Van barátom természetesen sokat szeretnénk együtt lenni,több napot vagyunk egymásnál mert sokat kell utazni.
Ha én megyek hozzá akkor hét közepén takarítok ha meg ő jön akkor meg csüt v péntek.
Mindemellett mindig azt vágják a fejemhez h nem csinálok semmit...:S
Van egy tesóm neki annyit nem kell tenni h arrébb rak egy poharat és akkor én nem csinálok semmit? A kérem meg a köszönöm az nem is létezik náluk, mindenbe bele kötnek h ez így nem jó az nem jó kiborít h mindent én csinálok és engem baszogatnak..
Nálunk is ez van, törődj bele. Én is 19 éves lány vagyok, én takarítok, füvet nyírok, mosogatok stb, tesóm reggeltől estig a gép előtt ül (lány 16 éves), semmit nem képes megcsinálni.
De nem kell senkivel foglalkozni, ezen ne rágd magad. Én magam miatt megcsinálom, mert nem esik jól koszba lenni... De majd úgyis fordul a kocka, ha már én nem leszek itt, minden rá marad majd, aztán leshet... :)
A gond az,hogy felnőtt vagy,és még a szüleidnek kell eltartani téged.
Nem találsz munkát hm.
Errefelé a legtöbb gyárban van felvétel,ugyanúgy a boltokban is.A szomszéd nagy nehezen talált csak napszámosokat...
Írod sok mindent csinálsz otthon:sajnos az ebédfőzés,takarítás nem "munka".Azt mellette is meg kell csinálni.Mondjuk ,ha kertészkednél,állatokat tartanál,megtermelnéd az asztalravalót...
Azonkívűl,ha elmész a barátodhoz,akkor mégse főzöl...tehát csinálod is meg nem is.Ráadásul az utazás,a barátod ellátása,amikor ott van,az sem két fillér.
Hiába van igényed,arra,hogy együtt legyél vele sokat(de hát akkor milyen munkahelyet kerestél,ahonnan ennyit lehet hiányozni?)felnőttél,nem a szüleidtől kell elvárni,hogy eltartsanak.
Főiskolára jársz?
Akkor vállalj pótvizsgára felkészítést,korrepetálást.
Annak nem munka a házimunka, aki azt soha sem csinálja.
Én inkább azt mondanám, hogy aházimunka az INGYEN CSELÉDMUNKA. mert még pénzt sem kapsz érte.
Ha nekem valaki azt mondaná, hogy a házimunka nem "munka" akkor én azon túl nem csinálnék semmit. Csinálja az, aki ezt mondja. Mert ugye ha nem munka, akkor ő is megtudja csinálni:DDDD
Nem használnak ki téged, de nagyon pofátlanok. Menj el és minél előbb keress munkát, akkor ne csináld már a "nem munkát" majd megbirkóznak vele ők...:D
Tudod, mindenkinek a saját hülyeségével kell megfelelni!
26.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!