Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ebben az esetben tenni?
Édesanyámál helyezett el a bíróság. Anyukámnak apukámmal nagyon rossz a viszonya. Én apukámnál szeretnél lakni és anyukám emiatt folyamatosan fizikailag és pszichológilag bántalmaz az élettársával eggyütt.Apukám ezekről tud ,de nem tud semmit tenni mert amikor megüt anyukám nem engednek ki sehova amíg a sérülés el nem múlik tehát semmi bizonyítéka nincs erre. Pszichiáterhez nem tudok fordulni mert nem engedik és az osztályfönöknek sem mert anyukám neki folyamatosan hazudik és apám ellen fodítja.
Mit tudok ilyen esetben tenni?
Előfordult olyan is hogy leültettek az asztalhoz és 8 órán keresztül ott ültettek (gondolkodni) és nem csinálhattam semmit ők meg ott ebédeltek mellettem. Utóbbi azért történt mert nem köszöntem el édesanyámtól amikor lementem reggel futni mert aludt.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!