Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » "Anyukának" van esélye megvált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Anyukának" van esélye megváltoztatni szerintetek a gyermek elhelyezést?

Figyelt kérdés

Válásunk 2 és fél éve volt, akkor a bíróság nekem ítélte a gyermeket. Mondanom sem kell, hogy egy fillér tartásdíjat sem fizetett utána, fel sem hívta feléje sem nézett. Mikor megkapta a gyámhivatali végzést, hogy kellene fizetni akkor kezdett el "aggódni" a gyermeke iránt és beadta a keresetet a bíróságra.

Szerintetek mennyi esélye van, hogy megkapja?

2012. aug. 4. 10:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Utolsó azért az valamit már jelent, hogy első fokon nem az Anyának ítélték.

Persze ha egy nő írva ilyent fordítva, akkor nem írnád, hogy oké de az Apa véleményére is kíváncsi lennék.

2012. aug. 5. 13:02
 22/22 A kérdező kommentje:
Az igazat megvallva, arra én is kíváncsi leszek, hogy mióta elhagyta miért nem kereste sem személyesen, sem telefonon, hisz lehetősége számtalan lett volna. Iskola, családsegítő, gyámügy, szomszédok....stb. Ez a dolog nekem sokkal fájóbb, mint az, hogy egy fillért sem fizetett. De talán erre is meg fogja adni a választ a tárgyaláson.
2012. aug. 5. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!