Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Anyukának" van esélye megváltoztatni szerintetek a gyermek elhelyezést?
Válásunk 2 és fél éve volt, akkor a bíróság nekem ítélte a gyermeket. Mondanom sem kell, hogy egy fillér tartásdíjat sem fizetett utána, fel sem hívta feléje sem nézett. Mikor megkapta a gyámhivatali végzést, hogy kellene fizetni akkor kezdett el "aggódni" a gyermeke iránt és beadta a keresetet a bíróságra.
Szerintetek mennyi esélye van, hogy megkapja?
Semmi esélye!
Az már ritka, mint a fehér holló, hogy az apának ítéljék, nagyon nyomatékos oka lehetett!
Ne aggódjatok, a jelek szerint mit sem változott a helyzet, a tartásdíj alól meg nemigen tud kibújni, de ne is érdekeljen, ha az állam addig is hitelezi.
majd beszedi, ha tudja!
Klassz apa vagy!
A gyerekről még egy szó sem esett! Ő mit szeretne? mellesleg, mekkora gyerekről van szó?
És az a tény, hogy anyukának per pillanat nem volt lakása, nem indokolja, hogy csak a tied a gyerek.
Hadd kérdjem meg: mi volt a válástok indoka?
12 éves, mint már írtam és hallani sem akar az anyjáról, gondolom a kiskorában elszenvedett ok nélküli verésektől amiket tőle kapott. Mielőtt jönnétek a kérdéssel, hogy én hol voltam akkor, hogy ezt nem láttam, dolgoztam hajnaltól késő estig.
Anyukának különben 35 éves létére nincs egy nap munkaviszonya sem.
A gyerek, a kérdés mezőn kívül majd minden hsz -ben említve volt.
Semmiféle "érdekét" nem szolgálja, hogy az őt elhagyó anyjával kapcsolata legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!