Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvaltr ferfiak akik ujrahazasodtatok foglalkoztok meg az exetekkel (ha van kozos gyerek). Meghallgatjatok a bajait; Segitetek neki ha sajät nem a gyerekkel kapcsolatos problemäi vannak?
Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 16:56
11/14 A kérdező kommentje:
Jo viszonyban valtunk el. Egyszer mar kertem a segitseget, de akkor pont nem ert ra. Most ujra gondban vagyok, csak most meg mar nem merem megkerdezni. Jo viszonyban vagyok az uj felesegevel is. nem is azt kernem hogy egyedul jojjon, johet a felesege is. nkem meg nincs uj kapcsolatom, de szuksegem van egy ferfi segitsegere es a kozvetlen kornyezetmben csak ot tudom hivni.
2012. aug. 3. 17:55
12/14 anonim válasza:
Ha nem a gyerekekről van szó, én nem segítenék. Főleg úgy, h. új életet kezdtem egy másik nővel.
13/14 anonim válasza:
Nem. Ha nem kellettem neki, akkor ne akarjon akkor se, ha problémája van. De nevezzetek szemétnek, én akkor sem fogok neki segíteni, ha térdenállva könyörög, mert ha ott tudott hagyni egy másik pasi kedvéért, mert nekem már rosszabbul ment anyagilag, akkor kérjen tőle segítséget. A mi kapcsolatunknak vége, megkapja a gyerektartást, nem keveset, mást ne akarjon. Egy esetben állnék csak szóba vele, ha azt találná ki, hogy visszaadja a gyerekeimet és én nevelhetném őket.
14/14 anonim válasza:
Utolsónak teljesen igaza van
Ott van az új bikája aki miatt elhagyott,kisemmizett,hülyére vett.Oldják meg.Úgyis ők a minta család....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!