Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált szülők gyerekei Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált szülők gyerekei Ti hogy szólítjátok anyukátok új férjét és apukátok új feleségét?

Figyelt kérdés
Anyák ti elvárjátok hogy apának vagy nevelő apának nevezzék a gyerekeitek az új férjeteket? Apéknál mi a szokás vagy elvárt ilyen helyzetben?

2012. júl. 27. 20:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Anyu élettársát és apu feleségét is a keresztnevén szólítom.
2012. júl. 27. 20:27
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Hát én már 20-on túl voltam mikor apu újranősült, szóval én a keresztnevén szólítottam, meg nem is éltünk együtt.
2012. júl. 27. 20:30
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Én is a keresztnevén szólítom, de ismerek olyat aki "nevelőapu/anyu"-nak szólítja, de olyat is aki simán anyu/apunak. Ez nyilván azért van, mert az igazi anyja/apjával már nem tartják a kapcsolatot és a nevelőjét tekinti az anyjának/apjának.
2012. júl. 27. 20:31
 4/18 wartburg353s ***** válasza:
96%
Apának szólítom, úgy is érzek iránta, 3 éves koromtól ő nevel. először a keresztnevén szólítottam, aztán amikor a húgom született, áttértünk erre. Nem erőltették, csak anyukám mondta, hogy szólíthatnám úgy, ha nincs ellene kifogásom, akkor nem zavarnánk össze a kisbabát, amikor tanul beszélni. Nekem is tetszett az ötlet.
2012. júl. 27. 20:33
 5/18 A kérdező kommentje:
Nálunk az exfeleségem nevelőapunak hívatja az új párját éa a lányom ezt nem szeretné. :( És nekem sem tetszik ez. Egy éve vannak együtt.
2012. júl. 27. 20:40
 6/18 A kérdező kommentje:
Nekem nem enged beleszólást a gyerekem életébe, sorsába, de az új palinak mindent lehet.
2012. júl. 27. 20:40
 7/18 anonim ***** válasza:

Lányoddal tudsz beszélgetni, amikor szeretnél? Mert ha nem enged semmit, akkor az azt jeleni, hogy azt sem engedi, hogy a lányod veled töltsön egy kis időt?

Mellesleg, az én szüleim nem elváltak(szerencsére), de ha most megtörténne, én a keresztnevén szólítanám a szüleim új párját. Nem tudnék rájuk úgy tekinteni, mint szülőre.

2012. júl. 27. 20:43
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos nem is nagyon láthatom. Teljesen el akarja zárni tőlem. A telefonja állandóan ki van kapcsolva, facebookon talán néha tudunk beszélni. Semmit nem enged, csak követelőzik. Ki akar iktatni a gyerekem életéből.
2012. júl. 27. 20:45
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: ne engedd, hogy szétválasszon titeket, harcolj érte. Ha már csak a facebook marad, akkor legalább azon tudtok beszélgetni. Mennyi idős a lányod?
2012. júl. 27. 20:50
 10/18 A kérdező kommentje:
10 éves, de mindent elhisz az anyjának, bármit mond neki az anyja. Sajnos túlságosan is irányíani tudja az anyja. Pedig én próbálok mindent megadni neki, de semmi nem jó. Facebookon is max havi 1x tudom elérni. Messze élünk, ezért csak a szünetek maradnak. De a szünetek között sok idő eltelik és az anyja bármit beetet vele. Sajnos
2012. júl. 27. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!