Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált szülők gyerekei Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált szülők gyerekei Ti hogy szólítjátok anyukátok új férjét és apukátok új feleségét?

Figyelt kérdés
Anyák ti elvárjátok hogy apának vagy nevelő apának nevezzék a gyerekeitek az új férjeteket? Apéknál mi a szokás vagy elvárt ilyen helyzetben?

2012. júl. 27. 20:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Bár nem nagyon értek ehhez, de szerintem nincs joga, hogy eltiltson a közös gyereketektől... Ha nincs más választás akkor bírósághoz is fordulhatsz és ott már kénytelen lenne megbeszélnie a láthatást és köthetnétek kompromisszumot.

Egyébként a kérdésre válaszolva, attól függ közben mennyire látja az igazi apját. Szóval, ha veled is rendszeresen találkozik, akkor az a normális ha téged hív apának, őt meg a keresztnevén szólítja akármennyi idős.

2012. júl. 27. 21:03
 12/18 anonim ***** válasza:
Keresztnevén az apám feleségét. Eszembe nem jutna anyunak vagy nevelőanyunak hívni. Ugyanígy anya barátját sem.
2012. júl. 27. 21:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Pityunak. De zavarta, szóval áttértem a Pista bá'-ra. Aztán könyörgött, hogy hívjam Pityunak.
2012. júl. 27. 21:43
 14/18 anonim ***** válasza:

A férjem lánya a keresztnevemen szólít. Mondjuk vicces is lenne bármilyen más verzió, mert tíz évvel fiatalabb nálam csak.

Bár, ha valamiért mérges rám, akkor "nagyi" vagyok.

2012. júl. 27. 23:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Keresztnevén hívom anyu új férjét. Mivel nem hagyott el édesapám, csak elvált anyutól nem értem miért kéne apuznom egy vadidegent. Ilyenkor mondtam régen, hogy köszönöm megvan a "készletem" szülőkből, az a kettő ami ideális, nem kérek pótlékot. Nincs rossz viszonyom anyu férjével (mióta külön költöztem egész jónak mondható :)), de a hideg ráz amikor valaki nevelőapámnak hívja. Nevelt engem a saját apám köszönöm. :D

Amúgy én is 10 körül voltam amikor elváltak a szüleim, szerencsére anyu sosem nyektetett ezzel, a férje sem akarta, hogy máshogy hívjam, de nem is hiszem, hogy meg tudtak volna győzni az "apuzás" kérdésben.

2012. júl. 28. 08:39
 16/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne hagyd ezt. Sajnos Magyarországon a bíróság anyapárti, nekem is keményen kellett küzdenem, hogy megkapjam a teljes felügyeletet. Máig áldom az eszem, hogy házassági szerződést írtunk annak idején, így az exem (aki a büdös életben nem dolgozott), lényegében minimális vagyonnal volt kénytelen kiszállni a buliból. Se lakása, se melója nem volt, ezért volt esélyem megkapni a gyerekeket.

A csemeték a jelenlegi nejem anyunak szólítják, csakúgy, mint az anyjukat. Nekem természetes.

2012. júl. 29. 01:20
 17/18 anonim válasza:
Apám 1 éves koromban elhagyott minket, 18 éves voltam amikor anyának élettársa lett igy én papának hívom, néha apunak
2012. aug. 15. 13:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Én ha anyukámnak lenne valakije örülnék, és tuti apunak hívnám.
2012. aug. 17. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!