Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Teljesen hülyék a szüleim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen hülyék a szüleim?

Figyelt kérdés
Anyum mindig csalta apumat,apum meg verte őt,az egész gyerekkorom egy nagy rakás khmm volt, de most ebbe ne menjünk bele. A lényeg,hogy 20 év házasság után szétmentek. Viszonylag friss a dolog. (anyum kb. másfél hónapja költözött el)Én apummal maradtam. Ellenkező esetben ha apum költözött volna oda egy nőhöz akkor anyummal maradtam volna. Párszor még találkoztak még,megbeszélni pár kérdést... stb.,viszont az utóbbi időben már nem,mert anya nem akar ideges lenni,és az ő szavaival élve nem akar "lelki terrort". Szóval most én vagyok a postagalamb. Apum az én facebookomról üzenget anyának ( nem is lenne baj,mert máshogy anya nem hajlandó vele beszélni). Viszont van amikor apum lek*rvázza anyumat,aztán meg anyum felhív engem telefonon,hogy ő ezt nem bírja,meg hogy megöli, a bíróságon majd elvesz apumtól... stb. Most megint összevesztek. Apum pár perce ment el a haverjaival szórakozni (egyébként ő soha nem jár el sehova),és akkor úgy volt,hogy én anyumnál alszok. Mondtam ezt apumnak,és mondta,hogy nem örülne ha ott aludnék,így inkább nem is megy,itthon marad velem. Nem akartam,hogy miattam ne menjen,elvégre megérdemli,hogy jól érezze magát,szóval mondtam neki,hogy akkor itthon alszok. Felhívtam anyumat,mondtam neki,és teljesen kiakadt,jött megint a bírósággal. Mondtam neki,hogy máskor ott alszok,meg hogy nem csak apa döntése ez,mert én sem akartam,hogy miattam ne menjen. Erre azt mondta,hogy nekem ő nem kell, meg hogy én leszarom őt. (Hozzá kell tennem,hogy minden nap felmegyek) Azon is ki van akadva,hogy megyek apummal,meg az egyik barátnőmmel Horvátországba nyaralni,velük viszont nem megyek Németországba. Nos, 1 az,hogy ugyanabban az időpontban mennénk,tehát anyáék augusztus 8.-n, mi augusztus 12.-én, szóval így szerintem érthető,hogy apumat,és a barátnőmet választom,minthogy anyumat és az újdonsült majdnem vőlegényét. Igaz bírom őt is,de azért mégis más mint a saját apám. Szóval most akkor kinek van igaza,vagy mit csináljak?
2012. júl. 28. 22:41
1 2
 11/11 anonim válasza:

Nálam is hasonló a helyzet, rá vagyok kényszerülve arra hogy a szüleim közt közvetítsek, és végül mindig rajtam csattan az ostor:(mindkét szülő azt akarja, hogy vele töltsek el több időt és arányaiban így is van de ők ezt nem látják. Mindegyik azt hiszi, hogy nála vagyok kevesebbszer és ezért leorrol, hogy: bezzeg mert apádat/anyádat jobban szereted, vagy hogy miért lennél vele nem is fizeti a gyerektartást [fizeti, láttam az utalások listáját] vagy hogy olyan trehány akarsz lenni mint apád/anyád?) egyszerűen nem bírom elviselni, olyan érzés mintha a két kezemnél fogva két felé húznának, de ha ezt szóvá teszem ellenem fordulnak, fenyegetőznek. Egymással nem hajlandóak beszélni akkor ha valamelyik érzi, hogy nincs minden rendben de azért be akarja bizonyítani, hogy neki van igaza és nekem bizonygatja.

és ez így fokozódik és egyre ingerültebbek, majd kiborulnak :(ordibálnak velem : [olyan mintha most nem lenne kin levezetni a haragjukat és engem használnának erre a célra])ilyenkor átmegyek a másik szülőhöz és itt kezdődik előröl.# :( respect kérdező#

2017. aug. 25. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!