Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen hülyék a szüleim?
Nálam is hasonló a helyzet, rá vagyok kényszerülve arra hogy a szüleim közt közvetítsek, és végül mindig rajtam csattan az ostor:(mindkét szülő azt akarja, hogy vele töltsek el több időt és arányaiban így is van de ők ezt nem látják. Mindegyik azt hiszi, hogy nála vagyok kevesebbszer és ezért leorrol, hogy: bezzeg mert apádat/anyádat jobban szereted, vagy hogy miért lennél vele nem is fizeti a gyerektartást [fizeti, láttam az utalások listáját] vagy hogy olyan trehány akarsz lenni mint apád/anyád?) egyszerűen nem bírom elviselni, olyan érzés mintha a két kezemnél fogva két felé húznának, de ha ezt szóvá teszem ellenem fordulnak, fenyegetőznek. Egymással nem hajlandóak beszélni akkor ha valamelyik érzi, hogy nincs minden rendben de azért be akarja bizonyítani, hogy neki van igaza és nekem bizonygatja.
és ez így fokozódik és egyre ingerültebbek, majd kiborulnak :(ordibálnak velem : [olyan mintha most nem lenne kin levezetni a haragjukat és engem használnának erre a célra])ilyenkor átmegyek a másik szülőhöz és itt kezdődik előröl.# :( respect kérdező#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!