Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem tudok dönteni. Kivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok dönteni. Kivel maradjak?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy más nem döntheti el helyettem de én nem tudom eldönteni hogy nayuval vagy apuval maradjak a válás után. Én 14/l a tesóm 15/l.Én eddig anyuval akartam menni,mert talán hozzá egy kicsit jobban kötődök meg hogy hát vele lehet ilyen csajos dolgokról beszélni..gondoltam én..De aa tesómmal állandóan veszekszünk állandóan beszólogat nekem és anyu meg érdekes módon csak azt hallja meg amikor én visszaszólok.Anyuval nagyon sokszo összeszoktam veszni..Ráadásul a tesóm csak egy évvel idősebb mint én és ő reggel kimegy a szomszéd faluba a pasijához és az esti 9órás busszal jön meg.Ha én megkérdezem hogy elmehetek-e a barátomhoz még azért is könyörögnöm kell hogy 1 órát maradhassak...Ráadásul ugy hogy ott van a barátom anyuja meg minden.Na de ez nem is ide tartozik. Viszont,apum orvos és most mi családi házban lakunk és én vagyok apum ,,szeme fénye" mert kiskoromban megígértem neki hogy orvos leszek.Ha anyuval mennék akkor panelbe laknánk amit én nem bírnék ki mert felvételizek majd és a tesómmal egy szobába.. :S (ne gondoljátok hogy annyira el vagyok kényeztetve)Ha apuval maradok akkor családiba lehetünk és lessz saját szobám lesz időm meg mindenem a tanulásra.De az biztos hogy a tesómmal külön fogunk menni mert nagyon utáljuk egymást..Viszont amióta megy ez a válás a tesóm mindent megvetet.. apuval uj telefont anyuval 8000fts fürdőruhát (amikor nem jár strandra) Ja és most apu nincs itthon és ma reggel egy sima márkátlan borotváért könyörögnöm kelett anyunak. Tisztán látszik hogy anyuval nem birnám ki. De van egy olyan érzésünk hogy a tesóm apuval akar maradni.. De én is talán inkább apuval maradnék már csak a kutyák miatt is.. Jaj és most jöttek haza és amiért egész reggel könyörögtem borotvát és borotvahabot megkaptam ugye de a borotvahabot nem..most így sokra megyek vele :s. Bocsi hogy ilyen összevissza de kérlek segítsetek dönteni...Ja és még ha én ittmaradnék akkor anya meg a tesóm (ha vele megy) nem kapnának gyerektartást..viszont ha mind2en ittmaradunk apuval anya SEMMIT nem kap.
2009. júl. 16. 10:23
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Ja és nagyon sokat megyek pécsre anyum anyujához meg a tesójához de a tesója már most is bunkózik velem,és ha apval maradnék nem nagyon lenne pofám ottmaradni..Pedig ugy volt hogy pécsre megyek suliba és a mamáméknál lakok.De talán ha apuval maradok akkor ő talán bérel majd nekem egy szobát vagy valami..
2009. júl. 16. 10:31
 2/25 anonim ***** válasza:
90%
Nézd a saját érdekeidet. Ha apukáddal jobban kijössz, könnyebb lesz a külön szoba miatt a tanulás, ... akkor válaszd őt. Anyukád akkor is az anyukád marad, tehát segítségért, tanácsért bármikor fordulhatsz hozzá. A viszonyotok a tesóddal biztos jobbra fog fordulni, nálunk is voltak ellentétek, úgyhogy tapasztalatból mondom. De gondold át, melyik szülő figyel oda rád jobban, mert most nehéz idők jönnek, és nagy szükséged lesz rá, a pénz pedig ezt nem tudja pótolni. Egyébként segíthet, ha külön-külön leülsz a szüleiddel és beszéltek a dologról. Sok sikert!
2009. júl. 16. 10:36
 3/25 A kérdező kommentje:
És anya az ügyvédnek 50 000ftt fizet és az egész fizetése 70000ft :s És most itthon két tv. van és a tesóm még ilyenkor is képes veszekedni a tv-n de még csak nem is velem mert én nem vagok olyan nagy tvfüggő de apuval meg anyuval üvöltözik h tvt akar nézni.. meg kiviteti magát rockmaratonra meg minden..És a laptopot amit egszer ÉN vettem MAGAMNAK a SAJÁT pénzemen (apa kipótolta) még a vírusírtót is meg a netet is én csináltam rá és a saját zsebpénzemből fizetem a szervízt ő meg bemegy a szobámba és kiveszi..anya mindig velem üvölt h had használja meg hogy legyen közös (van egy asztali gépünk is) apa meg azt mondja ha nem egyzünk meg elviszi..
2009. júl. 16. 10:36
 4/25 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom érzelmi alapon semmi nem jut az eszedbe... hanem csak az kitől mit kapsz? Akkor maradj apukádnál. Ennyi! Külön szoba stb. Örülök, hogy nem viselt meg a válás!
2009. júl. 16. 10:38
 5/25 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Apuval már beszéltem ő örülne ha itt maradnánk és akkor még a kutyák is itt lennének.most apa azt mondta ha akarok még így is mehetek Pécsre és majd bérel nekem egy szobát..De anyuval nem lehet megbeszélni..ő csak a tesómra figyel jobban meg körülötte forog a világ meg minden...
2009. júl. 16. 10:39
 6/25 anonim ***** válasza:
51%
Valamit nagyon elrontottak a szüleid.... Te is és a testvéred is az anyagiak felé hajlotok, és ahhoz a szülőhöz, aki mindezt meg is tudja nektek adni. Hogy ki hova megy, azt nekik is meg kellene beszélniük egymással. Egyébként apád nem használ borotvahabot? Mert gondolom csak van otthon. Viszont velem a gyerekem hiába akarna x ezer forintos fürdőruhát vetetni, ha én nem tudnék neki venni. Aztán a seggét is a földhöz verhetné, akkor sem tudnám megvenni. De igenis rohadtul el voltatok kényeztetve, ezért ez a mentalitás, ami árad belőled, a tesódból. Sokan laknak panelban, muszáj kibírniuk. Az én két gyerekem is panelban nőtt fel, most figyelj.. egy szobában és ők is felvételiztek, tanultak. Kicsit lejjebb kellene adni az igényeket, annyira már nem vagy gyerek és ne az anyagi javak alapján dönts arról, hogy kit szeretsz jobban. Ja... nálunk mindkettő a szemünk fénye, pedig meg sem igértek semmit kiskorukban.
2009. júl. 16. 10:39
 7/25 A kérdező kommentje:
Képzeld,pont annyira viselt meg engem mint a tesómat.. na meg persze anyumat... és talán a tesómnál még jobban is mivel én nem használom ki hogy 15 000fts gatyát kérek meg új telefont meg rockmaratonra jegyet meg uj cccokat meg mindnt! de te biztos jobban tudod..
2009. júl. 16. 10:41
 8/25 anonim ***** válasza:
24%
Valami oka biztos van annak, hogy anyukád jobban húz a testvéredhez, bár egyformán kellene. Szerintem Te egy kis elkényeztetett hisztérika lehetsz és lehet még apukád is rátesz egy lapáttal azzal, hogy felüligér anyagiakban anyukádnak.
2009. júl. 16. 10:41
 9/25 A kérdező kommentje:
hát rohadtul nem vagyok elkényeztetve, baba korom óta a tesóm kinőtt ruháit hordom, csak most egy éve hogy kb. ugyanaz a méretünk most kapok uj ruhákat.. Ja és mostmár azt se,mert már turkálóba szoktunk menni. És hisztérika se vagyok,egyszerúen a tesóm okosabb alsóba egész évben kitűnő volt én meg egyszer se.. de ti biztos jobban tudjátok inkább ne is írjatok semmit tartsátok meg magatoknak.
2009. júl. 16. 10:47
 10/25 anonim ***** válasza:
91%

Ki a tesód? Lehet, h láttam maratonon...

középsuliba amúgy lehet koleszba is menni. Válás után eleinte anyámmal voltam, most apámmal vagyok 18 évesen, de lassan lelépek innen is... egyik helyen se éreztem igazán jól magam.

2009. júl. 16. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!