Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Többi lent 15L
Anyum, apum már 3 éves korom óta veszekednek ...
mindenen ... velem is kötetszik apum amit én mondok akkor az nem úgy van amit ő mond az úgy van ... nem barátkozhatok senkivel ...
de most nem ez a lényeg hanem hogy havonta kapunt egy kis plus pénz 2500 Ft-ot amiről apum nem tud ... mert nagyon kevés fizetése van és ha tudna róla akkor már elvette volna tölünk és a kajához tenné a pénz vagy a benzinhez ... ezen a pici kis pénzen szoktam venni gyógyszer mert beteg vagyok most már 1 éve ...
mielőtt kaptuk volna ezt, eladtam az aranyfülbevalómat amit kaptam keresztelőre ... hogy meg tudjam venni a gyógyszert erről sem tud mert azt is elvette volna ...
szüli napi pénzemet is amit kaptam mindig elkérte és a számlákhoz tette ... de most meg volt az adó bevallás és most ellenőrizni akarják mindent papirt kérnek de így ezt is megkell mutatni hogy kapjuk ... de akkor ebből akkorveszekedés lenne hogy szét megy a család ... már anyum nem birja apum szövegelését ... én sem nagyon bírom már ezt őszintén mondom .. hogy mindig neki kell hogy igaza legyen mindenben ... nem barátkozhatok ő válagatja meg a barátaimat fiúkal nem is álljak velük szóba ... már nem is tudom mikor voltam útája egy barátnőmvel :((
de szeretem őket nem akarom hogy szét válljunk + anyum sem tud dolgozni (autóbalesete volt és már nem tud dolgozni marandandó szérülést szenvedet ...) már anyám pár éve hajtógatja ha már nagyon szemétkedne velünk akkor mi ketten elmegyünk vagy is hárman kiskutyám is jönne apám azt sem akarta engedni ...
most mi legyen ...
akkor a veszekedések hogy valami mindig szét tör...
félek remegek nagyon és csak sírni tudok ...
15L
hát, Apukádon óriási a nyomás, de ha jól értem minden pénzt a családra fordít (legalább nem issza el!), kevés a fizetése, Anyukád balesete óta rokkant nyugdíjat kaptok, gondolom még jár a családi pótlék.
Miért nem tud Apukád a betegségedről?
nem hiszem, hogy a gyógyszerre szánt pénzt elvenné!
Szerintem lehetne Apukáddal beszélni, lehet, hogy rossz a stílusa, de én nagyon becsülöm, hogy nem keresi máshol a boldogságát, nem hagyta Anyudat el a baleset után, és hogy nem lett iszákos, vagy szerencsejátékos.
Lehet, hogyha több szeretetet, kedveskedést, elismerést kapna, akkor Apukád is békésebb lenne otthon....
Ölelgesd meg Apukádat, ezt a kissé pokróc, de becsületes embert, és mondd meg neki, hogy látod, hogy sokat tesz a családért és kérd meg, hogy veszekedjen kevesebbet :)
Ey nem megy így apukámnak van egy betegsége ... és eyért ilyen velünk ...
amugy tud a betegségemről már megpróbáltam az öngyilkosságot de nem veszi a lapot ...
hamondunk valamit leszíd anyuval elvagyunk tiltva mindenkitől rokonokkkal szem szabad beszélnünk ...
anya nem kaprokkansági nyugdíjat ..:/
ha valamit felhoyok pl ey a yene tetszik ép most v barátnővel szretnék találkozni azt mondja nem ha nem tetszik ott az ajtó és takaródj el ... és több sör is mondta a nagy semmi ért amikor nem is szóltam hozzá van hogy bejön a szobá bevesz valamit a fejébé és egész nap egem szíd most azzal jött elő hogy én 15 évesen elmegyek segéd munkásnak mert neki már nincs kedve dolgoyni ... és nem érdekli hogy nem tudok suli elvégezni ... hát ennyit arról ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!