Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet átvészelni? Kimondt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet átvészelni? Kimondtam, hogy vége, de ő most elkezdett teperni.

Figyelt kérdés
Évek óta megromlott a házasságom, sokszor mondtam, hogy váljunk, de ténylegesen nem volt erőm lépni. A férjem meg egyszerűen nem vette tudomásul, hogy nekem ez így rossz. Aztán lett valakim, és ez erőt adott, hogy lezárjam - elvben. A férjem most elkezdett teperni, bűntudatot kelteni, reménykedni, hogy még helyrejöhet és én nem tudom, hogyan kezeljem a helyzetet. Olyanoktól várnék tapasztalatokat, akik már átéltek - akár nőként, akár férfiként - hasonló szituációt. Hogyan érdemes viselkednem (azon túl, hogy nem áltatom, és folyamatosan elmondom, hogy már késő, évekkel ezelőtt kellett volna lépnie). Rettenetesen nyomaszt a helyzet. Van valakinek valami épkézláb ötlete?
2012. júl. 17. 20:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hát, jobbnál jobb kilátások! :(

Mondjuk szerencsére tudunk kulturált hangnemben beszélgetni, és elismerte, hogy valóban nem tett eddig semmit, a jogos igényeimmel nem foglalkozott egyáltalán, és az is csoda, hogy csak most történt meg...

De közben meg állandóan jönnek az apró kis piszkálódások, és tudom, hogy lesz még rosszabb is, ha szembesülnie kell azzal, hogy a mostani kapcsolatom nem csak egy fellángolás...

Jaj, az lenne a legjobb, ha becsajozna!!! Nem kell valakinek egy válófélben lévő férj?! :P

2012. júl. 18. 11:41
 12/18 anonim válasza:
Szia! Mintha a saját történetemet hallanám. Tanácsot sajnos nem tudok adni, mert még mi is együtt lakunk, van egy kisfiúnk. Nálunk volt már bűntudatkeltés, ajándékok, közös programok... Szörnyű én is próbálok nem "meggyengülni", mert tudom, hogy vele boldog már sosem lehetek, erre az a válasz, hogy de igen csak én nem akarom és hogy ő tényleg megváltozik. Én vagyok a családot felrugó jégkirálynő..... Bocs, hogy ezt mondom, de jó tudni, hogy más is jár olyan cipőben mint én. KITARTÁS!!!!!
2012. júl. 18. 17:38
 13/18 anonim ***** válasza:

#10-es vagyok.

12-esnek, na igen erről beszéltem, nálunk ugyanez van. Nem érti miért nem tud megbocsátást nyerni... Hát ők ilyenek.

Mindenkinek kitartást! :) Csak a boldog élet lebegjen előttetek is!

Amúgy nekem is eszembe jutott, milyen jó lenne ha találna valakit!!! Bár szerintem inkább meg se mondaná, adná az ártatlant, vagy adja...

Úgyhogy itt is van egy facér pasi, ráadásul ő maradt a házban, szóval, valaki????? :)

2012. júl. 19. 08:55
 14/18 A kérdező kommentje:

:)

Úgy néz ki, van valami változás... hajnalig beszélgettünk, sok mindent kimondtunk... és beszéltem a mostani kapcsolatunkról. Ezzel mindketten szembesültünk, hogy a mostani pont olyan, amilyennek a mi kapcsolatunknak is lenni kellett volna, kezdettől fogva, de valamiért mégsem működött... mással igen, neki is, nekem is, csak egymással nem... és ezt sokat segített. Lesz még pár kör, de most érzem először, hogy tényleg képes elengedni.

2012. júl. 19. 11:08
 15/18 A kérdező kommentje:
Márminthogy az új kapcsolatomról...
2012. júl. 19. 11:09
 16/18 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy lesz még ilyen beszélgetés, de lesz olyan is, hogy ismét könyörög. Ezt mindenkinek nehéz feldolgozni.

Megint 10-es vagyok.

Nálunk mostanában már kezdett jobb lenni a dolog, talán nem hívogatott annyit, erre ma megint elkezdte mondani, hogy mások meg azt mondják neki, miért nem próbál meg velem beszélni, hogy próbáljuk meg még egyszer. De hogy én nem adok neki esélyt sem. Erre megkérdezte szoktam-e még magunkra gondolni? Mondtam, hogy igen, erre ő: És? Mondtam nincs és, nem akarok békülni. Na, erre megint elkezdett pityeregni, hogy miért kell nekem újra és újra összetörnöm a szívét...

Szóval nehéz, ilyenkor elkap a düh, hiszen nem mondtam egy szóval sem, hogy békülhetünk.

Amúgy ha van kedved, beszélhetünk priviben is.

2012. júl. 19. 13:36
 17/18 anonim válasza:
Én a 11 évnyi házasságom alatt 2szer adtam be a válást. Mindkét esetben sírva fakadt a férjem, hogy ezek után más lesz- sőt a 2nál térden csúszott utánam, miközben pakoltam. Minden jó volt egy ideig, aztán kezdődött minden előlről- talán még durvábban. Talán amíg terhes voltam, abban az időszakban viselkedett úgy, mint egy normális ember. A férjedet azonban csak te ismered igazán. Valószínűleg már harmadjára én sem hinnék az enyémnek.
2012. júl. 27. 07:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hol tartotok most, de nézd meg ezt a filmet:

http://www.youtube.com/watch?v=9O0YPoOk8gM

2012. okt. 25. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!