Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet átvészelni? Kimondtam, hogy vége, de ő most elkezdett teperni.
Nem, dehogy, eszem ágában sincs. Másfél éve mondtam ki, hogy váljunk, tavaly még lett volna esély helyrehozni, most már nincs. Van is valakim, akit szeretek.
A szitu eleje is hasonló, én is közös megegyezést szeretnék. De évekig húzni semmiképpen nem akarom. Tudom, hogy ha még lennék is olyan balfék, hogy adjak egy utolsó utáni esélyt, kb. 3 hónap után süllyednénk vissza a nihilbe...
Igen, azt hiszem, elérte a célját a bűntudat keltéssel, pedig számítottam rá, tudtam, hogy ez lesz. Igyekszem nagyon "rideg" és racionális lenni, de ezt is a fejemhez vágja, hogy hogy vagyok képes ilyen könnyen túllépni rajta... kapott ezer esélyt...
Van gyerek, egy. Ez se könnyű... vele kapcsolatban pláne bűntudatot próbál kelteni.
A közös megegyezést tudom, közös felügyeletet is szeretnék... anyagilag, erkölcsileg is jobban jár, ha belemegy szerintem. Aztán meglátjuk, hogy ő is így gondolja-e...
Csak egy: hajthatatlannak és határozottnak kell lenned.
Én is ebben járok, bár én elköltöztem anyuékhoz a gyerekkel. Nagyon sok mindent kitalált, hazudozik, próbálok normális viszonyban maradni, legalábbis addig míg le nem zajlik a válás, de sokszor elborul az agyam. Azóta az egészségével van mindig baj, állítólag, de volt amire rájöttem, hogy hazudott, persze nem ismeri el, és még ő van megsértődve, hogy nem bízhat bennem.
Tény, hogy nagyon nehéz, de kitartónak kell maradni, főleg ha már van akivel boldog lehetsz!
A helyedben meg előrébb hoznám a költözést.
Persze majd mikor látja, hogy semmi esélye, még rosszabb is lehet, nálunk is vannak ilyen napjai, akkor én vagyok a rossz, aki tönkre tette a családot, a gyereket, miattam szenved, és miattam kell mászkálnia, hogy rendben legyen az élete, pl bankba, csak akkor ehet főtt kaját, ha felmegy az anyjához, stb....
KITARTÁS!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!