Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hálátlan vagyok?
A szüleim házassága már régóta romokban hever. Vagy inkább soha nem is létezett. Nem az a baj, hogy már nem szeretik, hanem hogy utálják egymást. Írhatjátok, hogy üljek le velük megbeszélni a dolgokat, de náluk semmi nem működik, ilyet nem lehet csinálni, nem érne semmit. Húszéves vagyok, de most sem viselem könnyebben, mint 10 évesen. Anyám csak azért nem költözik el, mert nem tudna megélni. Úgy beszélnek egymással, hogy én szégyellem magam. Amióta házasok, ezt csinálják.
Ahogy egyre nagyobb lettem, kb. 7 éves koromtól, egyre jobban felfigyeltem rájuk, egyre inkább megviseltek a veszekedéseik, amelyek ugyan soha (nem fajult a tettlegességig (most sem), mégis azon kívül minden megvolt bennük.
Szeretem őket, mert gondoskodtak rólam: ugyan nem vagyunk a felső tízezer, de mindig voltak szép ruháim, játékaim, sokszor nyaralásra is futotta (igaz, csomó cirkusz árán), most az albérletemet is fizetik. De kimondom: lelkileg rámentem erre a 20 évre. Nem is tudják, hányszor bőgtem miattuk. Jól tanultam, de közben majdnem beleroppantam a fájdalomba, amikor a szobámból hallottam a veszekedésüket, amit csak virágnyelven lehet annak nevezni. Nehezen tudok hálás szívvel, tisztelettel rájuk gondolni, nem tudom csak a jó oldalát nézni az életemnek. Mit csináljak?
Hát ja, anyuka elmehetett volna szépen dolgozni, de lusta, így inkább elviseli hogy kapcarongy legyen, csak ne kelljen megmozdulnia.
Kedves kérdező, lehet megleplek, de rengeteg elvált anyuka nevel gyermeket, dolgozik, és mégsem eszi meg őket a kosz, és nem lepi el a gyom a kertet. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!