Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szeretnék elválni. Hogy írjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék elválni. Hogy írjam meg a kérvényt?

Figyelt kérdés

2012. júl. 4. 10:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen magamtól írtam, minden minta nélkül. Kezdve ott, hogy "Tisztelt Bíróság! Alulírott XY, (adatok, cím) szeretném kérni T, Bíróságot, hogy a ZW-vel ...... -án kötött házasságomat felbontani szíveskedjen.

Indokaim: ....................."

Dátum, aláírás

2012. júl. 4. 10:13
 2/15 anonim ***** válasza:
20%

Tisztelt Bíróság!

Ugyan aláírtam a papírt annó és felesküdtem valamire,de szeretnék segget csinálni a számból ezért sziveskedjenek a házasságomat feloldani.

Így.

2012. júl. 4. 10:28
 3/15 anonim ***** válasza:
Kettes, honnan tudod ilyen kockafejűen megítélni, hogy miért akar elválni? Te még nem esküdtél fel semmire, amiről később beláttad, hogy helytelen út? Én már felesküdtem a Magyar Néphadseregre, az úttörő mozgalomra, a KISZ-re, és még sok mindenre, ami már nincs. Többek között a Köztársaságra is, ami már szintén megszűnt (???).
2012. júl. 4. 10:32
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Legyél rá büszke,hogy sokszor csinálsz segget a szádból,de ne legyen már kötelező.
2012. júl. 4. 10:43
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Tisztelt Bíróság!

anno tettem egy felelőtlen esküt, kérem bontsák fel a házasságomat, én meg majd megpróbálok együtt élni a tudattal.

és ami a legszebb, hogy valaha a kérdező, és a hamarosan ex-házastársa is úgy ment bele ebben az egészbe, hogy örökké együtt, meg rózsaszín cukormáz, meg hú meg ha.

2012. júl. 4. 11:48
 6/15 anonim ***** válasza:
Most miért itélkeztek? Honnan tudjátok, hogy mi történt vele, hogy jutott el idáig? Lehet, hogy veri a részeges férje... És akkor megköpdössük, ha el akarja hagyni?? Olvassatok gyakorikerdeseket! 10 ember közül 8-9 arra az esetre, hogy párom SMS-t kap, vagy párom faceboon-on ír, azonnal kórusban azt ordítja, hogy hagyd el, lapát, rohadjon meg... stb. Itt meg lehet, hogy valóban komoly problémáról van szó. Nem tudhatjuk.
2012. júl. 4. 11:54
 7/15 anonim ***** válasza:
90%

Kedves 2-es, és 5-ös válaszadó, a válás ugye a polgári házasságról szól. Nekem nem jött még szembe, hogy ott bárki is bármire esküdözne, egyszerűen kijelenti, hogy x.y-nal házasságot köt, ennyi.

De szóljatok, ha ti az anyakönyvvezetőnél bármire is esküdtetek...

2012. júl. 4. 13:26
 8/15 anonim ***** válasza:

"a válás ugye a polgári házasságról szól."

Nem. A válás a válásról szól.

2012. júl. 4. 14:33
 9/15 anonim ***** válasza:
Jó, pontosabban a polgári házasság felbontásáról...
2012. júl. 4. 14:35
 10/15 anonim ***** válasza:

Akkor segítsünk a kérdezőn:

[link]

Letöltöd.

Kitöltöd

Feladod:)

2012. júl. 4. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!