Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit remélhet anyagilag egy megcsalt anya?
Először is olyan, hogy "mindig mindenben" ilyen nincs. Te is ember vagy, ráadásul 3 gyerekkel, nem vagy robot, hogy mindenhol mindenben tökéletesen helyt tudj állni. Ez olyan, mint a "soha semmit" kijelentés. Esetedben most azt állítod te mindig mindent megadtál a férjednek, és ő soha semmiben nem szenvedett hiányt. Ami nem igaz, hiszen akkor nem tartanátok itt!
A másik dolog! Az, hogy 27 éves vagy nem ad okot arra, hogy azt hidd téged senki nem fog megcsalni!
Ha 27 vagy, és 10 éve vagytok együtt, akkor 17 voltál mikor összejöttetek...mégis hány éves a férjed?
A harmadik! Dolgoztál mielőtt gyedre/gyesre mentél? Az itt lévő emberek előszeretettel hiszik azt, hogy aki elmegy szülni az soha egy gazszálat nem tett arrébb az életben és nem is fog! Persze van ilyen is! Csak érdekelne, mert azt írod, hogy befogod a szád, mert a férjed keresi a pénzt! ez nagyon úgy hangzik, mintha otthon meresztenéd...
A negyedik! egy kicsit nem feledkeztél meg arról, hjogy te is létezel? Nem csak egy etető, pelenkázó, szexelő, oboázógép vagy. Ezt a szöveget, hogy "mindent a gyerekekre költök" felejtsük már el!
Az addig rendben is van, hogy valami nem volt itt rendben... de akkor is ez a megoldás, hogy megcsaljuk? A férjed is igazán mondhatta volna, hogy drágám, itt van pénz, vigyázok a gyerekekre, menj el fodrászhoz, és vegyél egy szexi ruhát. Ha már annyira megunt.
Én a helyedben megmutatnám neki... mindent pont úgy csinálnék, ahogy megtiltotta. Szólnék neki, hogy itt vannak a gyerekek, elvégre az apjuk, ma este ő vigyáz rájuk, és elmennék barátnőzni, szórakozni. Új frizura, egy két csini nyári ruha, akár turkálóból, vagy valami olcsó helyről, ha a pénz a gond.
Egyébként a férjed a pénzt hazaadta? Vagy neked ott van a családi és a gyes, ő meg amit keres elkölti magra?
Nagyon sajnállak, mert látszik, hogy jót akartál, és úgy tűnt a férjednek is erre az életre van szüksége de mégsem.
Én a helyedben a körülmények miatt megbocsájtanák neki, ha könyörögne hosszasan, és mindenben a kedvemben járna. Ezután pedig egy teljesen új életmódot kell kialakítanotok, amiben a két fél egyenlő. Te is mehess szórakozni, ne csak a gyerekek legyenek.
A férjem 46 éves!
Az hogy vigyázzon a gyerekekre...szóba se jöhet nála, ilyenkor mindig azt mondja hogy nem ő az anyjuk!!!
Próbálkoztam már azzal hogy frizurát csináltattam...észre sem vette!!! Ha ruhát vettem...meg se nézte csak a blokkot!!!
Ez most komoly?? Jól olvasok a sorok között?? Engem csaltak meg, engem kéne segíteni és még én vagyok a "rossz"????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!