Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit remélhet anyagilag egy megcsalt anya?
"minden vágyát kielégítettem MINDEN TÉREN!!!"
Tudod-e, hogy mennyivel izgatóbb az a nő, akit nehezebb megkapni??!
ma 13:15. Ne legyél benne biztos, kedves kérdező!
Megkérdezted tőle? Ha igen, akkor biztosan őszintén válaszolt? N gondold, hogy most ellened vagyok. Teljes mértékben együttérzek veled. A megcsalás tönkre tudja tenni az ember önbecsülését. Férfiét éppúgy, mint nőát. Ráadásul egy jókora bizonytalanság is bekerült az életedbe. Azért kérdeztem a fentit, mert segíteni akarok. Viszont ha úgy gondolod, hogy
igen, biztos vagy benne, hogy minden vágyát minden téren kielégítetted,
akkor nem tudok neked segíteni. Ebben az esetben legfeljebb együttérzést tudok mutatni. A segítségre ugyanis nem vagy nyitott.
100% hogy megcsalt!
Tudjátok 10 év alatt simán kilehet ismerni valakit, mik a szokásai, mik a reakciói bizonyos helyzetekben.....az én férjem ács! És pár faluval odébb dolgozott. Gondoltam meglepjük őt a gyerekekkel, sütöttünk neki maffin sütit.Oda értünk, sehol senki. Felhívtam hogy merre van erre mondta hogy most ne zavarjam mert épp dolgozik a tetőn van...stb!!! Na, elkapott egy rossz érzés! Mikor haza jött rá kérdeztem hogy tényleg dolgozni volt e azt mondta igen!!! Itt már megbukott de nem ez volt a legnagyobb hibája...tudjátok ő csak sex után gyújt rá egy szivarra(hülye szokás nem!?) és én ezt a szagot meg éreztem rajta......senkinek nem kívánom azt az érzést ami magával ragadott ott abban a pillanatba!!! Persze rá kérdeztem és bevallotta hogy megcsalt!!! :(
Az ócska nő akivel együtt volt meg láthatta a jegy gyűrűjét mert sosem, veszi le, ha leveszi akkor ott marad a helye fehéren!!!
Nem szép dolog de ha 30 40 ....éves a férfi felesége és fiatalabbal jön össze az még érthető de gusztustalan dolog...én 27 vagyok!!! Van ennek értelme???
Milyen életünk van??
Itthon vagyok a gyermekeimmel nevelem őket ímádom őket, gyesen vagyok két picivel, nem járok el sehová...na jó át szaladok a boltba ha szükség van valamire!!! A férjem dolgozik, haverokhoz eljár sörözni...alíg látom és ezek ellenére egy k**va szót se szólok neki mert tudom hogy ő keresi a pénzt!!! Ezeket is elnézem neki mert SZERETEM!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!