Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsokat, véleményeket várok (3 gyerekkel válni)?
33 éves vagyok, a férjem is.
3 pici gyereket nevelünk. A legnagyobb 6 éves.
7 éve ismerjük egymást a férjemmel, tehát hamar jött az első baba (vártunk, terveztük)
Jól élünk, anyagi problémánk nincs.
Férjem nagyon jó apuka (altat, etet, fürdet, babusgat, játszik)
Segít a háztartásban, bevásárol stb...
Sokan azt mondják, hogy egy szavam nem lehet, DE
úgy élünk egymás mellett, mint 2 barát....ill. nem is barát,mert nem is beszélgetünk.
Amiről muszáj arról persze (gyerekek, mit kell venni a boltban stb...), de amúgy semmiről.
Nagyon eltávolodtunk és ez hétről-hétre rosszabb.
Nem egyszer próbáltam vele erről beszélni, akkor ígér, esküszik,hogy másképp lesz, de aztán folytatódik minden ugyan úgy :(
Nem tudok már úgy rá nézni, mint a férjemre, társamra...
:(
Nyeljek tovább és a gyerekek miatt fogadjam el, hogy ezek után így kell élni, mint 2 albérlő társnak vagy merjek nagyot lépni?
Nem a válás volt az első gondolatom, de ez kb. 3 éve így megy....
Tisztelet a kivételnek de itt nem segíteni akarnak, ha nem kötekedni, okoskodni, gúnyolódni...
Aki nem érti vagy nem akarja érteni a kérdést az ne válaszoljon, ne így űzze el az unalmát.
HA valaki élt már kapcsolatban tudja, hogy az, ha valaki nem beszélget azt nem szó szerint KELLENE érteni...
A beszélünk és beszélgetünk között van különbség, nem is kevés.
Mert pl. beszélünk akkor amikor megtárgyaljuk, hogy pl. ki vegyen kenyeret, ki menjen a gyerekért az oviba...de ez nem OLYAN beszélgetés.
:-S
Szerintem kezdjétek előlről és vissza a hálószobába a férjeddel...én el sem tudnék aludni a párom nélkül...
Ezt egyértelműen te cseszted el!
Ne csodálkozz, hogy így viselkedik veled. Sőt szerintem ezek után túlságosan is elnéző veled szemben.
Mi az, hogy megkéred, hogy ne aludjon veled még egy szobába se? Az ilyen nő nem érdemli meg, hogy lyuk legyen rajta, nemhogy normális férfit. Megérdemelnéd, hogy téged rakjanak ki, de a lakásból is, mint macskát sz.rni. Mit képzelsz te magadról? Elvárod a férfitól, hogy mindent tegyen meg neked, te meg a legalapvető jogait sem biztosítod? Szégyelld magad, de nagyon!!!
Ja és kedves nőtársaim, lehet lepontozni! De aki ezt teszi, az ne csodálkozzon, hogy előbb utóbb, majd őt is otthagyják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!