Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Menni vagy nem menni anyóshoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menni vagy nem menni anyóshoz beszélgetni?

Figyelt kérdés
A kedves fia elhagyott minket egy másikért, de közben meggondolni látszik magát. Anyósommal nem épp a legjobb a viszonyunk, de bajban mindig egymás mellett álltunk. Sokszor volt már olyan helyzet az évek alatt, amikor hozzá fordultam segítségért, hogy mit tegyek a fiával. Erről a helyzetről is tud, beszéltünk még az elején 2x telefonon. Mellettem állt, de mégis kerül. A dolgot nehezíti egy kicsit, hogy az új hölgyike ott dolgozik nála, ott ismerkedtek meg is. Kellemetlen, égő lenne elmenni beszélgetni, vagy sem?
2012. jún. 21. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, ellőbb utóbb úgy is össze futtok akkor inkább légy túl rajta.
2012. jún. 21. 22:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, tehát szerinted nem kínos, ha elmegyek beszélgetni?
2012. jún. 21. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kínos, meg ha bajban kiállt érted akkor hidd el kedvelt csak néha nem jól mutatta ki.
2012. jún. 21. 23:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor sem, ha ma beszéltünk, mert kerestem rajta a fiát, ő pedig a nőn keresztül érte el? Más hasonló helyzetekben lehetett vele beszélni, de egyébként eléggé szarkavaró tipus.
2012. jún. 21. 23:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért így már árnyaltabb a helyzet. A fia vissza akar térni hozzád? Ha igen akkor az új hölgyike miért van? Talán ezt kellene lezárni, nem ide oda táncolni ahogy kedve támad. És akkor mind tiszta lappal indultok, és semmit nem lehet felhánytorgatni. Ezt ha te is eltudod fogadni, csak akkor tudtok tovább lépni. Így talán könnyebb lenne az újrakezdés akár, hogy döntötök, és ki küszöbölhető az ilyen kellemetlen percek
2012. jún. 21. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!