Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem elhanyagol! Nem főz stb. Mindenért szólni kell neki! Ráadásul rettenetesen muja lett! Már a váláson gondolkozom! Megváltozhat? Miért csinálja ezt velem és a gyerekével?
Jo parszor mar volt, hogy mondtam a ferjemnek, hogyha nem tetszik az etel amit foztem, fozzon o, vagy megyen etterembe enni.
Szerintem nalatok is az lehet a gond, hogy elegedetlen vagy a foztjevel. Hiaba finom, hiaba tesz jot az asztalra, te megalazoan beszelsz a foztjerol.
Pl. Na, meglehet enni 1-szer (ha megkerezi toled milyen volt?)
Mar megint ugyanazt fozted?
Tegnap is ezt ettuk, miert nem foztel mast?
Hus sincs benne?...stb.
Ezektol a kerdesektol nekem elmegy a kedvem, es legszivesebben lakatot tennek a konyhara.
Becsuld a felesegedet, nyilvan valamiert anno elvetted ot felesegul. Ot valasztottad.
Segits neki, dicserd, ha pedig keresed van mondd neki, beszelj, beszelj, beszelj, de a lenyeg, hogy normalsi stilusban!!!
Ha valakit mindig megalaznak, elveszik az elettol is a kedvet. Szoval szerintem szallj magadba, es gondolkozz el, hogy te milyen stilusban allsz hozza a felesegedhez!
Munka utan a feleseged is faradtan er haza, nemcsak te!
Neki is jolesne, ha megnyomkodnad a hatat, vallat.
Megszoktad neki? Vagy az o feladata lenne csak megnyomkodni a hatadat, es gyomlalni, fuvet nyirni?
Meg szep, hogy te hordod be a fat! Te vagy a ferfi, legy eros, es csinald.
Vagy elnezned, hogy a feleseged cipelje a fat, utana pedig megmaszirozzon?
Szallj le a foldre, es szallj magadba.
Osszatok meg a munkat otthon! Azt pedig ne felejtsd el, hogy o is ugyanolyan faradt a munkahelye utan, mint te!
Ha megvered a feleséged én nekedmegyek az biztos :DD nőt nem ütünk meg véssétek már a fejetekbe!
Feltételezem a kérdező sem szeretné megtenni. Nem olyannak tűnik.
Hát várj... ha dolgozik biztos nem könnyű még este nekiállni sütni. De hétvégeken süthetne vagy lehetne palacsinta. Abba nem szakad bele.
A konyhára bevásárolhatna, viszont az olyan munka, amit megtehet mindkét fél, nem kell felháborodni, a nők valóban nem konyhai robotok, nem a szolgád. Teljesen megértelek egyébként én is ilyen vagyok, hogy én hozom a pénzt aztán rakják elém az ételt és én nem takarítok hagyjanak. Ha jó hangulatban vagyok szivesen nekiállok főzni, de egyébként nagyon úgy érzem nem az én dolgom.
Nem tudom mennyire nehéz a fa, ha annyira nem akkor néha behordhatná kérd meg szépen. "Drágám behoznád most te a fát? Én addig megcsinálom a ...-t. - valamit"
Ha erre is azt mondja felháborodva, hogy nem akkor elég hisztis lehet...
A virágokat is elég lenne kigyomlálni hétvégén.
de már igazán ne haragudj, nem tudod letörölni azt a k.rva számítógépet?! Veszel egy papírtörlőt vagy akár zsebkendőt rongyot és megtörlöd. Vagy megkérdezed hol az ablaktisztító és kérsz egy rongyot tőle.
Azért nekem leégne a pofám ha ilyenért segítséget kérnék, nagyon rosszul érezném magam, gyengének.
Füvet nem nyír?! Ő egy nő, neki nem szuper kis gép. Őt nem érdekli. A nőknek kedvesség kell és ilyen kis csajos ajándékok. És annyira nem is könnyű egy nőnek füvet nyírni, szenvedni ott a géppel. Te is lenyírhatnád a füvet.
Az utolsó mondatok alapján azt gondolom az nálatok a probléma, hogy elhidegültetek egymástól. Mindkettőtöknek változtatni kellene, bár nem tudom mennyire lehetséges. Próbáljátok meg egymást szeretni és elszámolni 10ig mielőtt kimondtok valamit. Ha felidegesít nézz rá, hogy mennyire szeretted régen és milyen szép pl. a mosolya stb. Ha már ez nem nyugtat meg akkor nincs sok értelme, váljatok el és legyetek boldogok mással. De próbáljátok meg rendbehozni, a kissrác miatt. Ja és törődjetek vele is, ne csak egymással veszekedjetek.
Hánykor ér haza a feleséged, mennyit dolgozik? Anyám min. 7re ér haza, van amikor 9re. Igaz, hogy veszekszik de mégis mindig teljes menüt főz még este és intézi a lakás körüli dolgokat is amennyire lehetséges. És min. 2 felé főz, mert apám húst hússal eszik én meg csak zöldséget.
Ő is fáradt, de ha az ember segíteni akar neki az se jó mert idegesítem inkább üljek le a tvhez és kussoljak :) ...
Ha nem ér haza későn az a minimum, hogy főzzön. Gondolom otthon már nincs munkája mármint otthon már nem kell dolgoznia, nem viszi haza a munkát.
Gondolod át kiben lehet a hiba. Lehet, hogy benned is van, lehet, hogy mindkettőtökben. Az is lehet, hogy csak benne.
Lehet, hogy már ellaposodott a kapcsolatotok. Fel kellene frissíteni.
Nincs otthon süti? Nem mindenki tud sütni. CSak a sütivel van a gond, vagy rendes étel sincs?
Azt mondod nem nyírja a fűvet. Szerintem a fűnyírás férfi munka. Ajánld fel, hopgy amíg ő kigyomlál, addig te fűvet nyírsz.
De elsősorban tőle kellene megkérdezned, hogy mi a gond.
Beszélgessetek! Ez fontos!
És nem akarom az ördögöt a falra festeni, de lehet, hogy másik férfi van a dolgoban.
Na, én már tuti elváltam volna tőled... Ő is dolgozik, te mennyivel csinálsz többet, mint ő? Hordja be a fát? Hát mi vagy te? Tudod, én se főznék neked. Majd ha behordtad a fát és lenyírtad a füvet... Az én férjem egyenesen rámszól, ha a számítógép körül sertepertélek a portörlővel. Azt a részt ő tartja rendben, ő tudja mi hol van. És képzeld: dolgozik napi 9-10 órában, én otthon vagyok Gyeden. És képes segíteni a lakás rendben tartásában, pedig otthon vagyok. Még ő mondja, hogy nekem sokkal nehezebb a dolgom, és abszolút elismeri, hogy a gyereknevelés is munka. Főzök amikor jut rá időm, de eszébe se jut, hogy felhánytorgassa, ha nincs főtt kaja...
A feleséged a társad, nem a házicseléded. Ilyen hozzáállású férj mellett nekem is elmenne a kedvem mindentől...
Esetleg vegyetek fel bejárónőt, ő elvégzi a házimunkát, egy témával kevesebb.
Szerintem is depressziós a feleséged, kérjetek segítséget mindketten, mert bizony neked is jól jönne egy kis munka magadon.
A társunk tükröz. Azt tükrözi vissza, amit tőlem kap. Ha én tőlem törődést, figyelmet kap, akkor én is azt fogom érezni, hogy ezeket megkapom. Ha azt érzem, nem törődik velem és ez BOSSZANT, akkor én a saját képemet látom a páromban - én nem törődök vele, csak hát ki az a bátor, aki bevallja saját magának, hogy semmi kedve a törődéshez? Nyilván könnyebb a másikra tolni.
Szóval mielőtt a feleségedet hibáztatnád még a napfelkeltéért is, vagy, hogy mondjak egy hozzád közelebbi példát, hogy a gyom kinő a virággal együtt, nézz magadba és vizsgáld meg, az utóbbi egy évben TE mit tettél a FELESÉGEDÉRT? (És ne gyere a munkával meg a pénzzel, mert a feleséged is dolgozik, keres.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!