Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettenetesen elkezdett inni a férjem, részeg minden nap. Tudtok tanácsot adni?
Hát, én a fütyülős barackot javaslom, óccsó, szóval lehet melóhely nélkül is nyomni, jó hideg barack üdítővel keverve valami isteni.
Különben meg, túlélünk minden kuruzslót és táncolni fogunk a sírjukon!
Másnak is szar az életes mégsem áll neki szlapálni meg romba dönteni az életét, hanem megpróbál talpra állni és a lehetőségeket nézni. Amúgy minek melózzon, ha így is adsz neki lóvét, hogy igyon?
én a helyedben leülnék vele elmondanám mivan, aztán másnaptól vagy új életet kezd vagy otthagynám a francba.
Gondolom egy részeges semittevő emberen jó sok mindent lehet szeretni.
Öt évig ittam mint a kefekötő. Utána teljesen abbahagytam. Tíz évig meg se kóstoltam amibe szesz volt.
Az a szó amit leírtál nagyon sokat tud segíteni: SZERETEM
szerintem onnan kell elindulni, hogy MIÉRT kezdett el inni. Ha azért ,mert elveszítette a munkahelyét, akkor valószínűleg az lehet a gond, hogy padlóra küldte az önbecsülését az, hogy rá már nincsen szükség ott, ahol korábban lelkesen dolgozott/szeretett dolgozni.
A másik ága az lehet, hogy Te továbbra is dolgozol, és ez ugyan anyagilag jó, de engem is kikészítene ha a barátnőm tartana el.
Úgyhogy szeirntem ülj le vele, és beszéld meg vele azt, hogy előfordul hogy az embert elbocsátják, és pillanatnyilag épp Te keresel, de eddig meg ő keresett többet és úgyis nemsokára rendeződik a dolog, úgyhogy ne foglalkozzon ezzel.
Emellett pedig ténlyeg mutasd ki neki hogy mennyire szereted, és próbáld meg visszaadni az önbecsülését, hogy igenis szükség van rá. ez nehéz lesz, tudom, mert most piszok nehéz munkát találni, a barátnőm sem talál hónapok óta, még nagyjából mosogatni se hívják...
De meg kell próbálni, az majd visszaadja az önbecsülését, és abbahagyja. remélhetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!