Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láthatás ügy, mit lehet tenni?
odaadod a gyerekeket és megmondod, hogy nem leszel otthon hétfőig. Ha nem viszi el őket péntzeken,akkor emailt írsz neki (legyen nyoma) hogy nem leszel otthon szombaton, nem tud jönni a gyerekekért.
Alapvetően emailezz mindent, akkor van nyoma
Ha Te nem értesz egyet ezzel a megoldással, akkor nem, nem teheti meg. Nem feladatod a láthatási hétvégén haptákba állni. Legközelebb ha nem időbe jön, írj neki, kérdezd meg, hogy miért nem vitte őket. Ha erre azt írja, hogy majd holnap jön, akkor mond meg neki, hogy akkor már ne jöjjön, mert programot csináltál.
Ha meg korábban hozná vissza őket, legközelebb ne add oda neki, ezt is írd le, mondván, nem vagy benne biztos, hogy otthon leszel amikor ő betoppan, így a kicsiket nem érzed biztonságba.
Valamint mond meg neki, hogy csak akkor viheti őket, ha a láthatás feltételei szerint képes eljárni.
1/2 órát illik várni, ha addig nem jelzi, hogy késni fog, akkor nem kell várni. Én egyszer 10 percet késtem és a feleségem már elvitte őket és nem tudtam mit tenni.
A visszahozatalra sem kell várnod, nyugodtan menj el, éld az életed, legfeljebb ha rosszkor viszi vissza őket, akkor koppon marad és majd visszajön a hivatalos időben. Persza azért jelezd a gyámhivatalban is a dolgot.
időpont nem lett meghatározva? tehát pl. péntek reggel 8-tól vasárnap este 7-ig van láthatás? a másik meg, hogy sokszor beleírják a végzésbe hogy a szülők kötelesek egymást a láthatás előtt 48 órával hitelt érdemlő módon értesítenin egymást ha vmi akadály merül fel.
Azt mindenképpen szögezd le, ha márelviszi akkor félidőbenne hozza haza őket basszus. így van mondd meg neki hogy nem leszel otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!